1
Αναζήτηση τραγουδιών / Απ: Θα παρω φορα
« στις: 15/04/10, 01:45 »
αν μπορεις να μας δωσεις καμια επιπλεον πληροφορια, τι ειδος ειναι ;που το ακουσες;
υπαρχει ενα λαικο τραγουδι ζειμπεκικο
υπαρχει ενα λαικο τραγουδι ζειμπεκικο
Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.
Ξεκίνησα σήμερα να ασχοληθώ με τις συγχορδίες στο τετράχορδο,συμβουλέυτηκα και το σχετικό άρθρο αλλά παρ' όλα αυτά πέλάγωσα λίγο..
Η C+ και η A#- πως πιάνονται;
...Είναι μία συγχορδία η οποία δημιουργείται στην εβδόμη βαθμίδα της Ρε Χιτζασχιάρ. Η Ρε Χιτζασχιάρ, είναι ένας γνωστός Βυζαντινός δρόμος. Παίρνει τον οπλισμό της Ρε Μείζονας και έχει επιπλέον Μι Ύφεση και Σι Ύφεση.
Μάλιστα...η ορθοδοξία μας κανει καλυτερους ανθρώπους? Πως ακριβώς? Γιατι εγω διαφωνω αρκετά εδω...Εγώ πιστεύω πως η ορθοδοξία και αυτά που ορίζει για τους πιστούς ειναι καταπιεστικά και εντελώς μακριά απο την φύση του ανθρώπου. Αυτό φαίνεται και απο τις 10 εντολές (το πιο απλο παραδειγμα). Δηλαδη πρέπει εγω να τιμώ τους γονεις μου επειδη με εφεραν στην ζωη ακομα κι αν αυτοι με κακοποιουν ας πουμε? Η μοιχεία ειναι τόσο τραγικό αμάρτημα? το να πεις ψέμματα για κατι? το να ζηλέψεις κάτι που έχει καποιος άλλος? ειναι υποχρεωση μου να αγαπω οποιονδήποτε ανθρωπο,οτι κι αν εχει κανει? Αυτα εγω τα βρισκω τραγικα.
Το ξέρω ρε παιδιά ότι δεν τραγουδάς με το στομάχι. Απλά έτσι λέγετε ο τρόπος αυτός.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Παρ' όλα αυτά καμιά καλή άσκηση ξέρει κανένας?
Το θέμα αυτό γιατί δεν μεταφέρετε εδώ?