Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Jazza

Σελίδες: [1]
1
ΟΚ Παίδες!!
Τα πράγματα είναι και έτσι και αλλιώς ! Ή μάλλον πολλή αλλιώς κάπου έξω από την Ελλάδα (ακόμη και σε κράτη  που τα υποτιμάμε λόγο της Ελληνικής καταγωγής μας!!) . Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτό που διαμορφώθηκε  στον 20ο αιώνα και ονομάζεται BLUES , ROCK, HEAVY, JAZZ κτλ ήταν παράγωγο της σύμπραξης μουσικών , Dj  και παραγωγών (είδος που ποτέ δυστυχώς δεν ευδοκίμησε στην Ελλάδα –ποιος έχει ακούσει  τραγούδι ή μουσικό  θέμα από έλληνες που να είναι πλήρη  εικόνα μουσικής και ηχητικής πρότασης , γενικά αντιγράφουν  ,μαϊμουδίζουν και κατακρεουργούν την Ελληνική γλώσσα  σαν τον Προκρούστη για να την προσαρμόσουν στη μελωδική γραμμή , και άλλες  άπειρες γελοιότητες!!).  Άνθρωποι σαν τον  Μόντεκιου ή τον Νόρμαν Γουιτφιλντ ή τον Μακ Λαρεν  όχι μόνο  ως  Dj  και παραγωγοί έδωσαν στον κόσμο  να κοινωνήσει  την μουσική  που τότε  δημιουργούταν αλλά πραγματικά διαμόρφωσαν και το τελικό στιλ  πολλών ειδών!! Και για να μην ξεχνιόμαστε  ποτέ οι εταιρίες δεν ήταν φιλανθρωπικά ιδρύματα πάντα ήθελαν να βγάζουν  χρήματα και μάλιστα υπερβολικά πολλά!!  Η διαφορά  ήταν βέβαια ότι οι ιδιοκτήτες είχαν και μουσικό όραμα  που μέσα από τον ανταγωνισμό πρόεκυψαν  και προκύπτουν όλα αυτά που σήμερα ξέρουμε ή μαθαίνουμε! Ας σκεφτούμε όμως ότι παντού τα πρότυπα,  ακόμη και τα ροκ ή άλλα επαναστατικά πρότυπα , αμφισβητούνται και μέσα από αυτή την αμφισβήτηση  προκύπτουν νέα μουσικά είδη και τάσεις . Μόνο στην Ελλάδα  λόγο μηδαμινής ανάλογης παράγωγης  και έκφρασης  θεοποιήθηκαν σε τέτοιο βαθμό  ώστε να μετατραπεί  ο τόπος σε νεκροταφείο αραχτής συναυλιακών δεινόσαυρων  με τιμές εισιτηρίων που ούτε στην νεότατους  δεν είχαν εισπράξει!! Η ροκ κτλ  δεν είναι μουσειακά είδη αλλά ζωντανοί οργανισμοί  που εξελίσσονται μέχρι  την στιγμή που υπάρχει ανάγκη για ανάλογη έκφραση μετά συνεχίζουν και υπάρχουν όπως τα μεταχειρισμένα της Γερμανίας σε χώρες του τρίτου κόσμου με αμφιβόλου ποιότητας ανακατασκευές!
Γι αυτό ίσως θα έπρεπε να δεις θετικά τις παρατηρήσεις  του γνωστού σου  Dj γιατί ίσως προκύψει και κάποια  νέα όμορφη πρόταση  με δροσιά και όχι κατ' αναγκη  ασχήμια! Πειραματίσου δεν είναι κακό , και αν βγάλεις  χρήματα πάλι στη μουσική θα τα δώσεις για καλύτερα μηχανήματα. Α! Και για την POP που είπες όλα τα είδη κάποτε είναι  POPular  σε κάποιες  μικρές ή μεγάλες ομάδες !
Ευχαριστώ για την υπομονή!
Jazza Slam

PS : http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=192529238

 ;) 8)

Σελίδες: [1]