Υπάρχει σίγουρα το popular.Επίσης υπάρχουνε και τα αναμασήματα.Και σαφώς πάντοτε υπήρχανε οι "γραμμές" από εταιρείες και από τη μουσική βιομηχανία γενικά.Ξέρεις όμως τι δεν αντέχω;Το ότι η μουσική έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα.Έχει καταντήσει απλά το soundtrack του μπεκρουλιάσματος,του "πεσίματος" για το οποιοδήποτε one night stand και γενικά του χαιδέματος των αυτιών ,όλων αυτών των δύσμοιρων εργαζομένων,που τους δίνετε η άδεια το Σαββατόβραδο,να εκτονώσουνε όλο το "γ**ήσι" που τους προσφέρετε απλόχερα όλη τη βδομάδα,σε ένα περιβάλλον κιτς "γκλαμουριάς" "προστατευμένο" από "νονούς" της νύχτας και φυσικά με την ασφάλεια της κοινωνικής αποδοχής("Πήγα και τα'πια στον τάδε,πρώτο τραπέζι πίστα","Σώπα ρε μαλ**α,γ**ώ")Αυτό λοιπόν το soundtrack,έχει κάθε φορά ορισμένα ηχητικά και στιχουργικά χαρακτηριστικά.Όπως για παράδειγμα τα γουέστερν είχανε χαρακτηριστεί από μουσικές σαν του Έννιο Μορικόνε,έτσι και το σημερινό soundtrack του εργαζόμενου Έλληνα ή του εκκολαπτόμενου εργαζομένου(δες φοιτητές,μαθητές),χαρακτηρίζετε πλέον από Νίνους,Ρέμους,Ονιράμους και Οτεγιάννους(πολύ λατινικό έπεσε ξαφνικά...)Οπότε τι να μου πει ο d.j που δεν ξέρω ήδη.Αυτή η ταινία φίλε μου είναι για τα μπάζα.Δεν προσφέρει τίποτα και σε κανέναν,το μόνο που καταφέρνει είναι να αποκοιμίζει,να κάνει το μυαλό γιαούρτι και να αυξάνει τα χρεωστικό υπόλοιπο στη πιστωτική σου κάρτα.Οποιαδήποτε λοιπόν φωνή που αντιστέκετε σε αυτή την κατάσταση,είναι εκ των προτέρων,αποδιοπομπαία.Υπάρχουν τρόποι να κάνεις χιτάκια.Να μου λείπουν.Και κάτι τελευταίο.Τα μεγάλα ονόματα Ελλήνων συνθετών τις δεκαετίες 60,70,80 ήταν ο Χατζηδάκης,ο Θεοδωράκης,ο Ξαρχάκος,ο Πλέσσας,ο Χατζηνάσιος,ο Σπανός,ο Τόκας.Τα μεγάλα ονόματα συνθετών του 90 και του 2000 είναι ο Φοίβος και ο Καρβέλας.Αυτό τα λέει όλα.

.Και κάτι τελευταίο για τους mainstream d.j.Παιδιά βάλτε τα δισκάκια σας,και αει παρατήστε μας ήσυχους.
Υ.Γ Θα μπορούσα να βάλω θέμα,πείτε μου το τελευταίο κλασσικό,διαχρονικό τραγούδι στην Ελληνική και ξένη μουσική.Θα έπρεπε να πάτε τουλάχιστον 15 χρόνια πίσω.Άιντε καλημέρα...Και Jazza βασικά ξέρω ότι δεν διαφωνείς και εγώ πιο πολύ γενική τοποθέτηση έκανα ,παρά απάντησα σε σένα φίλε.