Εγω παλι, εχω καταφερει καποιες, εχμ, καλες ζημιες σε αλλους, αλλα οχι επειδη το ηθελα. Εγινε καταλαθος (σοβαρα) οταν ημουν ακομα δημοτικο. Επειδη τρομαξα με αυτα που εγιναν, τελευταια φορα που παλεψα ηταν αυτο το καλοκαιρι, μετα απο 6 χρονια δλδ, οταν ενας μλκς ηθελε να πλακωθουμε επειδη ειπα οτι θα τον πεταξω στο ποταμι. Ολο λογια, ρωσοποντιοι και καλα, μια μερα τον πετυχα καταλαθος (!) σε μια πλατεια με εναν κοκκινοπροσωπο κοντο, φαρδυ, τυπο, και μου λεει: παμε να το κανονισουμε. Οκ του λεω, παμε διπλα σε ενα μικρο παρκακι, και ακουστε συζητηση!
-Εγω: Ο αλλος να μην χωθει.
-Μλκς: Γιατι?!?!
Ελεος ρε που**η μου ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΑΓΚΕΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΛΑΚΩΘΕΙΤΕ ΕΝΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!
Μετα του ειπα κ κατι αλλο, αλλα εκεινη την στιγμη κανει μια κινηση να πιασει τα γυαλια μου.... και τον τραβαω κατω και τον αρχιζω... παιδια επρεπε να τον δειτε, ειχε παρει μια σταση, πως την λεμε εμβρυικη? με τα χερια να καλυπτουν το κεφαλι και μαζεμενος. Ξαφνικα ο τριτος ορμαει, με πιανει απο πισω και απο τα γυαλια, με αποτελεσμα να πεσουν κατω και να μαμηθουν αγρια, και πλακονωμαι για λιγο και με τους 2, μεχρι που ημαστε σε μια σταση εγω και ο μλκς κατω, και ο 3ος απο πανω μου με την γροθια ετοιμη. Δεν μπορω να τα βαλω και με τους 2 οκ. Εκεινη την στιγμη επειδη ημασταν και διπλα στην πλατεια, ειπαν κατι περαστικοι οτι θα φωναξουν την αστυνομια και το διαλυσαμε.
Οι μονες σωματικες βλαβες που ειχα, ηταν απο την πτωση στο εδαφος, λιγες γρατζουνιες στο αριστερο προφιλ.
Οχι οτι οι αλλοι ειχαν κατι, αλλα τις φχαριστιθηκα εκεινες τις μπουνιες που εριξα εκεινη την μερα.
Απο τοτε δεν εχω ξαναμαλωσει.