Το ίδιο πράγμα λέμε...πχ στο παράδειγμά σου, αν έχεις σφάλμα 1 cm μπορέις το 99 να το κάνεις 100...λόγω σφάλματος.Και αυτό που θέλω να σου πώ δεν είναι ότι παίζει ρόλο μόνο η ακρίβεια αλλά η άπεθιρη ευαισθησία.Εννοώ ότι εσυ μπορέι να καταφέρεις κάποια στιγμή, έστω να χτυπήσεις την ίδια στεκιά ακριβώς. Τα εκατομύρια μόρια της τσόχας και οι διακυμάνσεις της θερμοκρασίας στο τραπέζι, ακόμα και η κίνηση brown του αέρα, θα σε αποτρεψουν να πάρεις την ίδια έξοδο. Αυτό εννοώ με το άπειρη ευαισθησία...