Ω, τί χαρά!
@ P.D.L.
Σε ευχαριστώ, πάρα πολύ... όλα αυτά που ανέφερες είναι οι στόχοι μου στο παίξιμό μου και πέτυχες και τη σειρά προτεραιότητας μάλιστα... Χαίρομαι που σου άρεσε και χαίρομαι ιδιαίτερα που μου ζητάς να το κάνω πιο συχνά! Τέτοια ν'ακούω να τονώνομαι!
@ Μαρμελάκι
Σε ευχαριστώ για την ανάλυση, εννοείται ότι δε θέλω παραμύθια, άλλωστε δε θα είχε αξία ένα "ψεύτικο" ή κι ένα βιαστικό μήνυμα.
Ναι, η ηλεκτρική είναι κουρδισμένη σε Ρε, και λόγω locking system τρεμόλου δυστυχώς δεν μπορώ να την κουρδίζω όπως θέλω την κάθε στιγμή... Παίζει όμως κανένα ρόλο? Απλά μετέφερα την κλίμακα δυο τάστα πιο πάνω! Ίσως όμως να μην ήταν τέλεια κουρδισμένη η ηλεκτρική γιατί το σολάκι ήταν της στιγμής.
Έχεις δίκιο για τα bends(είναι και 11άρες οι χορδές-απόρροια του χαμηλού κουρδίσματος...), κάνω προσπάθειες και θα τις εντείνω, όσο για vibratο και slide σωστό σε βρίσκω πάλι, όλα αυτά δείχνουν χαρακτήρα στο παίξιμο και κάνουν τη διαφορά. Slide! Καλή ιδέα, θα κοιτάξω να βρω κάνα lick με slide...

Ε, ο ήχος δεν είναι καλός(τουλ. για μένα, δεν είναι ακριβώς δικιά μου η γκιτάρα), και, ναι, δεν είναι το ζητούμενο.

@ ScullShot
Χαίρομαι που σου άρεσε, όσο για το msn μάλλον ιδέα σου θα είναι, μήπως άνοιξε το δικό σου? Πάντως αν έβαζα τις προηγούμενες προσπάθειές μου θα άκουγες σίγουρα τη μάνα μου να με κράζει για το ακατάλληλο της ώρας!

@ reaktorz3
Ευχαριστώ πολύ! Ε, αφού συμφωνείτε όλοι δεν βλέπω το λόγο να διαφωνήσω(για τις συμβουλές εννοώ)!