Αποστολέας Θέμα: christabel etheriel  (Αναγνώστηκε 3942 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος christabel_eth

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
christabel etheriel
« στις: 13/02/06, 16:38 »
Καλησπέρα σε όλους! Στην παρακάτω σελίδα μπορείτε να ακούσετε κάποια mp3 μου. Electro/Dark παίζω.
Ευχαριστώ!

http://www.myspace.com/christabeletheriel

Αποσυνδεδεμένος hello_earth

• Επισκέπτης
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
    • Προσωπική σελίδα
Απ: christabel etheriel
« Απάντηση #1 στις: 14/02/06, 11:31 »
καλη φαση ειναι. χωρις να μπορω να πω πως βρισκω κατι εντελως ξεχωριστό στο world, τραγούδι που παίζει οταν μπαίνεις στο site (ενταξει μια φορα το ακουσα μονο, αλλα οκ θα ηταν θαυμα αν εβρισκα κατι που να με συγκινήσει) - εχει ωραίο ρεφραίν ειδικα που μπαίνουν διπλά φωνητικά - γενικά η προσωπική μου γνώμη ειναι πως θα μπορούσε να ειναι πιο σταθερή και σιγουρη η φωνή, στα ήρεμα (οσο μπορεις να τα χαρακτηρίσεις ηρεμα..) μέρη - και εκει που παραμορφώνεται πολυ η φωνή δεν μ'αρέσει.. παντως ωραία συνθεση!
γενικά μου θυμισες μια παρόμοια φάση... android lust
εχεις περάσει απο το www.electrowave.gr να δειξεις την δουλειά σου; λογικά ασχολούνται πιο πολυ με τετοιο είδος και ειναι καλα αυτα που φτιάχνεις. καλη επιτυχία!

Αποσυνδεδεμένος NickNT

• Θαμώνας
  • bass
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: 14/02/06, 14:59 »
Μπορεί να μην ακούω το συγκεκριμένο είδος παρά ευκαιριακά, εν τούτοις μπορώ να πω πως μου άρεσαν τα δύο κομμάτια, και πως βρίσκεσαι σε καλό δρόμο πάνω στο συγκεκριμένο μουσικό στυλ. Και η φωνή ήταν μια ευχάριστη έκπληξη.

Από κει και πέρα, ως μη ειδήμων φυσικά, θεωρώ πως ενώ το αποτέλεσμα είναι άρτιο, ίσως κάτι πιο πειραματικό να έδινε το "κάτι παραπάνω"- όπως θα έλεγε ο συνεργάτης Acanthor...

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: 14/02/06, 16:34 »
Ευχαριστώ για την γνώμη σας. Απλά είχα στείλει κάποια ντέμο σε διάφορες ελληνικές εταιρίες που πίστευα οτι μπορεί να ενδιαφέρονται (poeta negra, klik, green cookie, και γενικά σε οποιαδήποτε underground υπήρχε) και μου απάντησαν πως δεν είναι το στυλ που βγάζουν. Και σκέφτηκα πως είτε είναι για πέταμα (με τα δικά τους κριτήρια) είτε με δουλεύουν.
Στο electroware δεν έχω κάνει κάποιο post, αλλά τώρα που μου το είπατε θα δοκιμάσω. (Μόνο για το συγκρότημα που παίζω έχω κάνει και πάλι δεν ήμουν σίγουρη για το στυλ.)
Ευχαριστώ και πάλι.

stavros75

• Επισκέπτης
« Απάντηση #4 στις: 21/02/06, 17:56 »
Μου άρεσαν και τα δύο. Το πρώτο είναι styl Garbage, ακούγεται ευχάριστα.
Το Paranoia πολύ δυνατό..

Αποσυνδεδεμένος Fteo

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • If it's too loud, you are too old!
    • Προφίλ
    • The Thermoshredders
« Απάντηση #5 στις: 27/02/06, 15:41 »
Αρκετα καλα... Το paranoia μου θυμισε λιγο Depeche mode κ το world φερνει λιγο σε Garbage. Ενδιαφερουσα παραγωγη. Υπαρχουν σημεια που η φωνη εχει καποια λαθακια, κ ισως να ηθελε λιγη περισσοτερη προσοχη απο ηχητικης πλευρας, στο world ακουγεται καπως μουντη οταν ειναι χωρις τα εφε. Παντως μου αρεσαν αρκετα (το Paranoia τα σπαει...) κ θελω να μου πεις αν υπαρχει καποιος τροπος να τα κατεβασω.

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: 04/03/06, 02:19 »
Δεν τα έχω βάλει διαθέσιμα για downloading, βλακεία μου. Μπορώ να σου το στείλω στο e-mail σου.

Πάντως η παραγωγή είναι πολύ μπακαλίστικη ελλείψη εξοπλισμού.Σύντομα θα έχω τον απαραίτητο (τουλάχιστον όπως κρίνω εγώ) εξοπλισμό και ελπίζω να έχω καλύτερα αποτελέσματα.

Αποσυνδεδεμένος Fteo

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • If it's too loud, you are too old!
    • Προφίλ
    • The Thermoshredders
« Απάντηση #7 στις: 07/03/06, 11:58 »
Αν δεν σου ειναι δυσκολο... fteogr@yahoo.gr

Αποσυνδεδεμένος kornilio

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: 23/06/06, 15:15 »
Ακούω τόσα καλά λόγια για το paranoia κ όμως δεν το βρίκα να το ακούσω.
Αν σου είναι εύκολο στείλτο μου please η απλά γραψε μου το link που θα το βρω.
Thanks βρε... mtribalis@hotmail.com

Mana Sama

• Επισκέπτης
« Απάντηση #9 στις: 23/06/06, 16:51 »
Πωωωω... Πολύ καλή δουλειά. Έμεινα. Πολύ όμορφες συνθέσεις. Συνέχισε έτσι.