Να ευχαριστήσω και εγώ για τα Links, θα τα διαβάσω μόλις βρω χρόνο!
Να συμφωνήσω και εγώ με τον Freemind, όχι τόσο για το ότι οι μουσικοί που προσλαμβάνονται δεν ξέρουν από μουσική αλλά γιατί ακόμη και παλαιότερα που το μάθημα της Μουσικής στο Γυμνάσιο, ήταν ένα μάθημα ότι να 'ναι (ότι άσχετα με το βιβλίο ο καθηγητής μπορούσε να κάνει ότι του κατέβει!να πάρει ξέρω γω βοτσαλάκια και να παίζει μέσα στην τάξη), ο καθηγητής που είχαμε ήτανε Μουσικός και μάλιστα Ενεργός Μουσικός, με την μόνη διαφορά όμως, ότι παρόλο που είχε στην διάθεση του, αυτή τη μία ώρα να κάνει ότι θέλει ανεξάρτητα με το βιβλίο (μιας και το βιβλίο πάντα ήτανε για όλους τους μαθητές, μία άχρηστη φθηνή παπαγαλία)
εκείνος προτιμούσε να παραδώσει μάθημα όπως όπως(σα να λέμε παπαγαλίζω το επόμενο κεφάλαιο, άλλωστε τι άλλο θα μπορούσε να κάνει ? αφού ήτανε κείμενο παπαγαλίας) και τέλος να παίξει εκείνος με τα δικά του βοτσαλάκια και εμείς με τα δικά μας. Στη ζωγραφική μπορώ να πω γινότανε καλύτερη δουλειά, γιατί μάλλον δεν είχαμε βιβλίο (χαχαχαχα) αλλά ενδιαφερόταν η καθηγήτρια! Σε όλα τα μαθήματα και ιδιαίτερα σε αυτά τα πιο χαλαρά διδακτικής ύλης παίζει ρόλο η δράση του καθηγητή! Freemind, ακόμη και αυτοί που θα ελέγξουν τον καθηγητή, πρέπει να είναι συγκεκριμένης ιδιότητας, γιατί ξέρεις οι μουσικοί κατά κάποιο τρόπο ακόμη και σήμερα θεωρούνται "μπουζουξήδες..έλα μωρέ τι θα γίνει μουσικός?..να πάρει μια κιθάρα και να την κάνει γκραν γκραν..? κτλπ.