Σας ευχαριστω πολυ ολους για τα comment σας!
Alex, συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι ενας μουσικος για να ειναι ολοκληρωμενος πρεπει να αρχισει να ξεφευγει απο το σταδιο των διασκευων και να προχωρησει στη συνθεση! Η αληθεια ειναι οτι οταν καθομαι σπιτι μου κυριως διαβαζω διασκευες ή καμια ασκηση που και που, το συνθετικο μερος το "αναπληρωνω" μεσω της μπαντας που ειμαι οπου παιζουμε instrumental prog rock/metal οποτε not so big deal

! Δυστυχως δεν εχουμε κατι επισημα ηχογραφημενο για να μπορεσω να ανεβασω, αλλα ισως μπορεσω και γραψω καποιο κομματι με cam απο την προβα!
Απλα Alex φανταζομαι οτι κι εσυ ξερεις αφου κι εσυ ξεκινησες με διασκευες (θυμαμαι ενα post σου στο petruccoforum με το FTLOG το οποιο παρεπιπτοντως μου αρεσε πολυ γιατι το μελετουσα κι εγω εκεινη την περιοδο

) οτι για να κανεις μια αρχη στον "μαγικο κοσμο του Internet" πρεπει να αρχισεις με διασκευες *καλοπαιγμενες* ωστε να σε δει κοσμος, να σε γουσταρει και να σε θυμαται μετα απο 2-3 μηνες που θα τους ανεβασεις "υπουλα" ενα δικο σου κομματι! Δυστυχως στις μερες μας πρωτα πρεπει να αποδειξεις οτι μπορεις να παιξεις παπαδες ωστε να σε παρουν λιγο πιο στα σοβαρα οταν τους πλασαρεις την μουσικη σου, ελπιζω αυτο να αλλαξει συντομα! Correct me if I am wrong!
Και παλι σας ευχαριστω και ιδιαιτερως τον Alex που θιγει το πολυ σημαντικο θεμα της συνθεσης!