Ρε παιδιά, με συγχωρείτε κιόλας, αλλά όλα αυτά τα μέτρα προστασίας είναι κάπως υπερβολικά.. Πως νομίζετε ότι διακινούνται οι κιθάρες από τα εργοστάσια? Έχετε δει να ξεφορτώνουν σε αεροδρόμια?

Το παν είναι μια καλή συκευασία. Ειδική φροντίδα φυσικά χρειάζεται για set-neck όργανα, ειδικά με angled headstock. Κρατήστε κανένα χαρτονένιο κουτί απ'αυτά που έρχονται οι κιθάρες, γιατί δεν ξέρετε πότε θα χρειαστεί. Φυσικά αν υπάρχει σκληρή θήκη, ακόμα καλύτερα. Είναι πολύ καλή ιδέα να γίνει double boxing, δηλ. κουτί μέσα στο κουτί με το διάκενο γεμισμένο με "φουσκίτσες" ή άλλο παρόμοιο υλικό. Το απ'έξω κουτί μπορεί να είναι απλώς κολλημένα με ταινία κομμάτια χοντρό χαρτόνι. Αυξάνει το βάρος και τον όγκο αλλά είναι πιο ασφαλές.
Πέραν αυτών, αν γράψετε πάνω με μεγάλα γράμματα ΕΥΘΡΑΥΣΤΟΝ και παρακαλέσετε τον άνθρωπο που θα φορτώσει, να τη βάλει πάνω πάνω (και όχι κάτω από 200 πακέτα με μαρμελάδες, ελαιόλαδο και άλλα εδώδιμα), θα φτάσει σίγουρα in one piece.