Μπραβο..Πολλοι γνωριζουν οτι εχω μια ιδιαιτερη αγαπη στον Gary Moore και η διασκευη σου μου αρεσε πολυ..
Ειναι καπως ανουσιο να επιχειρησει καποιος να παιξει ενα τετοιο κομματι χωρις εκφραση και πραγματικα χαιρομαι
που εδωσες σημασια σε αυτον τον τομεα...
Αντε..Να ακουσουμε περισσοτερα απο σενα συντομα.. 
Ειχα ηχοφραφησει και εγω αρκετα παλιοτερα μια διασκευη του ιδιου κομματιου..Ισως θα ηθελες να το ακουσεις..
http://www.musicv2.com/download.php?id=9697
Alex Flouros
Ρε αλεξ πολυ ογκο γμτ!!!!
Θελω κι εγω!!!

Μπορεις να μ πεις με τι εξοπλισμο το ηχογραφησες πλς?

Yπαρχει μια αστεια ιστορια πισω απο αυτο το κλιπακι..Οταν το εγραψα εκανα πολλα ποστ σε ενα μεγαλο κιθαριστικο φορουμ που ονομαζεται harmony-central..Εκει οι τυποι ειναι αρκετα αρωστοι και ιδιοτροποι..

Επειδη εχω ενα endorsment λοιπον με τον Diezel τους ειχα συνηθισει εκει σε κλιπακια με τον συγκεκριμενο ενισχυτη..
Οποτε εκανα ενα μικρο πειραμα..Ηχογραφησα αυτο το κλιπ και ειπα στο φορουμ εκει πως εγραψα με τον Diezel...Και ολοι το εφαγαν..
Η αληθεια ειναι ομως πως ειναι γραμενο direct με ενα v-amp...

Το συμπερασμα στο οποιο εχω καταληξει λοιπον εδω και χρονια ειναι το εξης και να μην αφορα εμενα..
Ο ηχος ειναι στο χερι..Οχι στα μηχανηματα..
Κοιτα..Δεν αγοραζουμε τσαμπα ολοι μηχανηματα..Φαινεται η διαφορα οταν παω να παιξω απο τον Diezel στο v-amp..
Αλλα αν βαλεις εναν οποιονδηποτε "καλο" κιθαριστα σε οποιοδηποτε μηχανημα,παλι θα ακουσεις κατα 90% τον προσωπικο του ηχο.. Βεβαια αυτο το 10% των μηχανηματων μας βοηθαει πολυ στο να εκφραστουμε καλυτερα..
Και αντιστροφα..Αν βαλεις 10 κιθαριστες να παιξουν στο ιδιο rig,10 διαφορετικους ηχους θα ακουσεις..

OK μεγαλη κουβεντα ανοιξαμε και δεν ανηκει στο θεμα του παιδιου που το ανοιξε..
Sorry Staggaris..Βravo και παλι..

Alex