Λοιπον μιας και να διαβασω αυτη τη στιγμη δεν προκειται ας κανω ενα review

O πρωτος ομονυμος δισκος ειναι πολυ καλος και βρομαει 60s απο χιλιομετρα.Περιεχει πολυ καλα κομματια και ακομα καλυτερο εξωφυλλο.
Το tyranny and mutation του 1972 ομως ειναι κλασεις ανωτερο.Εχει επισης φανταστικο εξωφυλλο με το σημα του Κρονου(και οχι Πσειδωνα οπως ειχα πει) και ειναι το αλμπουμ που τους εδωσε τον ορο heavy metal.Περισσοτερο μαλλον επειδη οι αμερικανοι επρεπε να τον δωσουν καπου...μιας και δεν θα τον ελεγα χεβι μεταλ.Τεσπα.Περιεχει κομματαρες οπως O.D. 'd on life itself,hot rails to hell,7 screaming diz busters(lucifer the light

)baby ice dog, wings wetted down(απο τα καλυτερα τους γενικως),mistress of the salmon salt..Ειναι παρα πολυ πρωτοποριακοι για την εποχη τους,γραφουν ολοι τους και εχουν φοβερους στιχους(αν και πολλες φορες δεν καταλαβαινω χριστο).
Ακουστε το Baby ice dog και πειτεμου για ροκ στιχους

Μετα κυκλοφορησε το secret Threaties αλλα δεν τ εχω ακουσει.Παντως θεωρειται πολυ καλο.
Το 76 βγηκε το agents of fortune.Πολυ πιο εμπορικο με πολλα πληκτρα.Περιεχει βεβαια το Don' fear the ripper kai to E.T.I. αλλα γενικως δεν τρελαινομαι.Παντως οι στιχοι παραμενουν μαματοι!
Dare,She-devil,printer devil,evil
I love yoy like sin,but i won't be your pingeon

Το 77 βγηκε το spectres το οποιο δεν εχω ακουσει και το 79 αλλο ενα(Mirrors) που δεν εχω ιδεα αν ειναι καλο.
To 80 βγηκε το cultosaurus erectus που αρχικα δεν μ αρεσε αλλα οσο το ακουω τοσο πιο πολυ σπερνει!
Το 81 βγηκε ενα απο τα πιο γνωστα τους το fire of unknown origin οπου παλι εχουν παραγωγο τον martin birch(και στο προηγουμενο) και σπερνει ακομα περσσοτερο.Ακουστε το veteran of psychic wars..
Εχει γινει μαζι με τους thin lizzy απο τις αγαπημενες μου 700s μπαντες!
Μεχρι το τελος του καλοκαιριου ελπιζω να εχω συμπληρωσει τη δισκογραφια τους και με κανενα λαιβ.Ποιο να προτιμησω?