Οπότε αν ο pegasus έσβησε το κρυφό μέρος του σκληρού που ουσιαστικά περιείχε το recovery disk τότε πολύ δύσκολα θα το επαναφέρει...εκτός κι αν δεν σβήστηκε...
...
Σίγουρα έχει πειραχτεί, γιατί στη διαχείριση των δίσκων, αρχικά φαινόταν ότι το κρυφό partition ήταν 5GB, ενώ τώρα είναι γύρω στα 3,5GB.
Αυτή ήταν και η αρχική λύση που μου είχε ο τεχνικός της Lenovo στην Ελλάδα.
Δηλαδή ότι πρώτα θα μου έκανε ένα διαγνωστικό έλεγχο για να δει αν έχει πειραχτεί απλώς το αρχείο που διαχειρίζεται αυτό το partition (από ότι κατάλαβα, δεν θυμάμαι την ακριβή ορολογία που χρησιμοποίησε) και μετά αν δεν ήταν αυτό το πρόβλημα, θα μου έβαζε το recovery cd για να διορθώσει όλα όσα υπήρχαν εκεί μέσα.
Βασικά τώρα είμαι σε φάση που έστειλα e-mail στο τμήμα support της επίσημης Lenovo και περιμένω απάντηση. Τους εξήγησα ότι θα έπρεπε να υπάρχει ένα είδος backup material σε περίπτωση που όλα τα άλλα χαλάσουν και εν πάσει περιπτώσει ο σκληρός είναι ένα ευπαθές μέσο και θα έπρεπε να παρέχεται και η εναλλακτική λύση. Τους ρώτησα τέλος αν ήθελα να κάνω upgrade στο σκληρό, δεν θα έπρεπε να υπήρχε ένα cd/dvd για να μου τον φτιάχνει όπως τον παλιό (δηλαδή partition με OS, drivers, IBM utilities κ.α.).
Τί δηλαδή, αν ήθελα να αγοράσω σκληρό θα πλήρωνα και το σκληρό και το service για να μου τον φτιάξουν όπως πρέπει?
Και αναρωτιέμαι εγώ ο θνητός: Δεν υπάρχει κανένας χριστιανός (ή άλλης θρησκείας δεν με πειράζει) που να το έχει αυτό το αναθεματισμένο cd/dvd? Δεν μπορεί.