Καλησπέρα φίλε μου Γρηγόρη 50άρη!
Εδώ xolidoxos 28άρης.
Το ποιημά σου είναι απλό και περιγράφει την πραγματικότητα.
Οι συμβουλές που δίνεις είναι πολύ σωστές και εύστοχες και τα περιγράφεις πολύ όμορφα.
Βέβαια θα συμφωνήσω με τον alex68 που λέει οτί και οι άντρες κάνουνε διάφορα καραγκιοζιλίκια (όλο και κάτι στραβό έχουμε).
Ο δε φίλος Αναστάσης , το πήρε πολύ επί πόνου , ιδιαίτερα αυτό με την έγκριση. Φίλε μου Αναστάση, μια γνώμη παραπάνω από ανθρώπους που ξέρουμε ότι μας αγαπάνε και θέλουνε το καλό μας, καλό είναι να παίρνουμε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι και καθοριστικές για τη ζωή μας και κυρίως αυτό φίλε μου δεν μας κάνει "μαμάκηδες".
Φίλε μου Μ.Π. το συναίσθημα ποτέ δεν λείπει από την σεξουαλική σχέση 2 ανθρώπων, αλλά το θέμα είναι πόσο υποβαθμισμένο μπορεί να είναι από τις "ανάγκες" καθώς και την επιφάνειακη κατανοήση του ίδιου μας του εαυτού.
Όσο για το μη σε νοιάξει η ομορφιά της και οι ζάρες της και τον Γρηγόρη σίγουρα τον νοιάζουνε αυτά τα θέματα
αλλά να το δεις λίγο υπερβολικό και λίγο μεταφορικά. Έτσι για να γίνει μια αντίθεση και να τονιστεί λίγο πόσο μεγάλη σημασία έχει η καρδιά και η ψυχή και ξεχάσαμε και το μυαλό.
Ο δε φίλος μου ο Salinas, δεν ομιλεί καθόλου για το ποίημα, αλλά εκφράζει μια εντελώς προσωπική του άποψη που θα ήθελα να τον ρωτήσω αν προέρχεται από εντελώς προσωπική του εμπειρία ( ? ? ? )
Και ξαναλέω, μην μπλέκουμε το ζητάω την γνώμη της μάνας μου με το είμαι "μαμακιας".
Φίλε παππού σε πιάνω τελευταίο, διαφωνόντας μαζί σου στο θέμα ηλικίας και απόψεων, Εγώ είμαι κάτω
των 35 αλλά συμφωνώ με τον Γρηγόρη. Οι απόψεις εξαρτώνται εν μέρη από την ηλικία αλλά παίζουν και πολλά άλλα ρόλο, πολύ σημαντικότερα από την ηλικία μας. Ξέρω πως το ξέρεις.
Αυτό που θέλω να πω , για όλο αυτό που έγραψε ο Γρηγόρης αλλα μιλώντας για άντρες και γυναίκες.
Καλό είναι να ξέρουμε τι θέλουμε, να ξέρουμε τι νιώθουμε να είμαστε ειλικρινείς και να προσπαθούμε να μαθαίνουμε καθημερινά τον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας. Το ίδιο να περιμένουμε και από εκείνον.
Παρόλο που δεν γνωρίζουμε το μέλλον, σίγουρα θα έχουμε καλύτερες προοπτικές και θα είμαστε ευχατιστημένοι από το παρόν μας.
Παίδες, μακάρι οι σχέσεις, να χτίζονται σε γερές και όμορφες βάσεις.
Για να ευχαριστιούνται και οι πρόγονοι και οι απόγονοι.