Γεια σας συμφορουμίτες!
Μπαίνω κατ'ευθείαν στο ψητό:
Ήρθε η ώρα πιστεύω να αλλάξω τους μαγνήτες στην Ibanez Rg370 μου-μιας που τα έχουν παίξει τελείως και τα ηλεκτρικά της και-από όσο ψάξιμο έχω ρίξει κατέληξα στους Steve's Special ή D-Sonic για bridge και Air-Norton για neck (μα τι πρωτοτυπία!). Βέβαια έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια και για τους Evo2 bridge αλλά έχω διαβάσει και ότι δεν είναι και πολύ καλοί για ρυθμικά

Για τον bridge τώρα, από τη μια ο ντι-σονικ έχει μπόλικα μεσαία (που μου αρέσουν για τα ρυθμικά) και από την άλλη ο Steve's Special έχει κομμένα μεσαία. Σαν πετρουτσιακός και εγώ μπορώ να πω ότι μου άρεσε λίγο περισσότερο ο ήχος του όταν έπαιζε με τον -περίπου- Steve's Special, αλλά και ο καινούριος του δε με χαλάει απλά πιστεύω ότι δεν είναι τόσο ξεχωριστός όσο ο παλιός (βλέπε Liquid Tension Experiment, Six Degrees Of Inner Turbulence).
1. Έσεις τι έχετε να πείτε σύμφωνα με την εμπειρία σας;
2. Όποιος έχει κάποιον από αυτούς τους μαγνήτες και μπορεί να ανεβάσει samples από αυτούς με ξερό ήχο κιθάρας (ίσως λίγο delay) παίζοντας καθαρά, ρυθμικά και καμιά μελωδία θα του ήμουν υπόχρεος γιατί δεν έχω βρει και μάλλον δεν υπάρχει περίπτωση να βρω καμιά κιθάρα να τους ακούσω

3. Πόσο περίπου θα μου κοστίσουν τα ηλεκτρικά (δεν ξέρω τι ακριβώς χρειάζεται-καλώδια-pots κλπ.)από Ελλάδα και από thomann;
4. Λέω να βάλω και ένα push-pull επιλογέα. Επειδή δεν έχω καταλάβει ακριβώς, όταν το ενεργοποιήσω πχ. κάνει μία μόνο διαφορετική λειτουργία η μπορώ να έχω τελείως διαφορετικές επιλογές από τον επιλογέα μαγνητών; (τιμή του knob;)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων guys
Edit: Ξέχασα το πιο σημαντικό! Θέλω να πετύχω όσο το δυνατόν πιο all-around ήχο με έμφαση όμως στα ρυθμικά με παραμόρφωση και singning leads