Εδω τα πραγματα ειναι καπως .....περιεργα.

Προσπαθοντας να καταλαβω το υφος και την διαθεση σας, αλλα και για να εχω πιο ολοκληρωμενη αποψη για την δουλεια σας, ακουσα ολα τα τραγουδια.
Τα συμπερασματα μου ειναι τα εξης.
Αρκετα καλη μπαντα,(ενα αρμονιο χρειαζεται, για μενα) δεμενη, καλες φωνες, οχι τιποτα ιδιαιτερο,σωστες ομως και ενας σολο κιθαριστας πολυ υποσχομενος, οταν καθεται να γραψει κατι καλο, γιατι εχει τα φοντα, αλλα απο οτι ακουω οχι και πολυ συχνα την διαθεση.
Για τους στιχους δεν μπορω να πω και πολλα, γιατι δεν ειμαι και γνωστης, αλλα ετσι σαν απλη γνωμη

, θα πω οτι τους βρισκω ...καπως μπερδεμενους και ..βαρεις (λεξη και αυτη) αλλα και δυσκολοι.Για μενα τουλαχιστον. Θα τους ηθελα πιο ...αναλαφρους.
Τωρα για τα κομματια, νομιζω οτι πασχουν απο θεμα εμπνευσης.Και τι εννοω.Πολυ απλες μελωδιες, χωρις ...εξαρσεις, να πω ρηχες, μου πεφτει καπως, αλλα συγχωρεστε με, γιατι εχω μια ψυχωση

με την εμπορικοτητα.
Δηλαδη, τα ακουσα ολα, αλλα δεν θυμαμαι κανενα.Ουτε απο μελωδια, ουτε απο στιχο.
Και φοβαμαι οτι αυτο ειναι το ζητουμενο σε καποιον που γραφει τραγουδια.
Να καταφερει να κανει τον ακροατη να τα ξανακουσει ή στην αλλη περιπτωση να του κανουν εντυπωση οι στιχοι και στην καλυτερη περιπτωση και τα δυο, στιχοι +μουσικη.
Πραγμα πολυ δυσκολο.Εκει χανομαστε ΟΛΟΙ.
Αυτα σε γενικες γραμμες, συγχωρεστε με (και αγνοηστε με) για τα οποια γραφομενα μου, αλλα ειναι σε φιλικα πλαισια και παντα καλοπροαιρετα.Καλη συνεχεια.