Παίδες, εγώ το άκουσα και απλά έπαθα shock... Φυσικά αυτό είναι αρκετά υποκειμενικό και θέλω να ακούσω και άλλες γνώμες γιατί είμαι περίεργος, όμως ενώ γενικά περίμενα απλά ένα καλό καινούριο album οι τύποι με ξετίναξαν με κάτι που το θεωρώ αριστούργημα και ισάξιο ή τουλάχιστον πάρα πολύ κοντά στην κορυφή του Dummy.

Καμία σχέση με τα παλιά αν εξαιρέσουμε το Plastic, και το χάρηκα ιδιαιτέρως (διότι απλά συνεχίζουν να πειραματίζονται και να πάνε μπροστά).... Ο μινιμαλισμός του δίσκου είναι εκνευριστικά ιδιοφυής... Οι συνθέσεις εμμονικές και τέλεια επαναλαμβανόμενες, η Beth στο γνωστό πεσμένο ύφος όπως πάντα δίνει ρέστα, και οι ιδέες σε κάνουν να αναρωτιέσαι τι απομένει πια στον κόσμο που δεν έχει παιχτεί... Δύστροπο βέβαια άκουσμα ακριβώς λόγω της επανάληψης και της ωμότητας (!) που για μένα έχει. A, παρεπιπτόντως, μυρίστηκε κανείς/άκουσε έστω ένα scratch? Μου έκανε εντύπωση αλλά μου φαίνεται άφαντος ο DJ!
Εδώ και μέρες τον δίσκο τον κατέβασα και τον έχω λιώσει, δεν ξέρω αν υπάρχει μεγάλη διαφορά με την κανονική κυκλοφορία (για αυτό και δεν έγραψα κάποιο review του εντωμεταξύ) αλλά σίγουρα θα πάω να το πάρω εντός πολύ σύντομου χρονικού διαστήματος... Άντε, να προσευχηθούμε για το θαύμα και όσοι δεν είμασταν τυχεροί και είμασταν μικ(ρ)ούληδες όταν είχαν έρθει τόοοτε, να βιώσουμε την συγκίνηση (σνίφ)! Αντε, τώρα που πλησιάζει και Δεκαπενταύγουστος

Υ.Γ.: Το album δεν έχει απίστευτο εξώφυλλο? Είναι τόσο απλό, ξεκάθαρο και τέλειο: Βασικά προϊδεάζει για το τι θα ακούσεις μέσα.