Φιλε μοντερα
Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με σενα. Ολα να λειτουργουν στην εντελεια και αυτο το μαμημενο ΒΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ στο βαθος που σταματαει οταν ακουμπας κατι ηλεκτρικο.
Φυσικα και ειναι θεμα γειωσης.
Τωρα το τι πρεπει να κανεις:
Αποτι θυμαμαι η γειωση στις στρατ ειναι στην γεφυρα. Οποτε συνδεσε την κιθαρα στον ενισχυτη, μεχρι να ακουσεις αυτο το ομορφο βζζζζζζζζζ, βγαλε το πικγκαρντ ή το πισω καπακι (δεν ξερω απο στρατ

) παρε ενα καλωδιακι, ακουμπα την μια ακρη πχ στα ποτενσιομετρα και την αλλη ακρη στο τρεμολο.
Θεωρητικα πρεπει να σταματησει. Αν σταματησει εχει καλως.
Τωρα αν δεν σταματησει.
Επειδη εχω το ιδιο προβλημα με σενα βρηκα αλλη λυση. Εμενα η κιθαρα μου εχει ενα πολυ tricky τροπο γειωσης (tailstop) και επειδη βαριεμαι να την ανοιγω εκανα κατι αλλο.
Δεν ξερω τι ακριβως αλλα μηχανηματα εχεις. Σε εμενα, το βζζζ σταματαει ακομα και οταν ακουμπαω πχ την ακρη της προσοψης της προενισχυσης (ειναι μεταλλικη), ή και την μεταλλικη προσοψη του ενισχυτη. Ετσι λοιπον, γειωσα την προενισχυση αντι για την κιθαρα!

Και λειτουργει! Τωρα που την γειωσα μην ρωτας. Οποτε για δοκιμασε να δεις αμα το βζζζζζζ σταματαει ακουμπωντας και κατι αλλο στον εξοπλισμο σου, και αμα δεν μπορεις να γειωσεις την κιθαρα, γειωσε τον ενισχυτη!