Ελπίζω να σου απαντήσουν κι άλλοι μετά από εμένα, τα παρακάτω σαν μια πρόχειρη απάντηση από κάποιον που έχει ελάχιστες γνώσεις πάνω στο θέμα...
Αρχικά, απ όσο ξέρω, το Cool Edit Pro δεν δέχεται VSTs, οπότε το να ανοίξεις το Guitar Rig σαν vst μέσα στο CEP, απλά δεν παίζει...
Οπότε 2 λύσεις υπάρχουν:
- Μπορείς να επιλέξεις ως πηγή ήχου το ''what you hear''.. Τώρα το από πού το επιλέγεις αυτό, sorry, δεν το ξέρω, ό,τι ακούω λέω κι εγώ..

Αυτό όμως που μπορείς να κάνεις -αν και λίγο μπακαλίστικη σαν λύση- είναι να συνδέσεις τα line outs της κάρτας σου sto line in, αν βέβαια η κάρτα ήχου σου στο επιτρέπει.. Επίσης, κάπου είχα δει πως υπάρχει ειδικό πρόγραμμα γι αυτή τη δουλειά (να δίνει ως πηγή ήχου ό,τι ακούς από τα ηχεία σου) αλλά δε θυμάμαι όνομα, κάνε ένα search και ίσως το βρεις.. Αν το βρω, θα το ποστάρω..
- Ανοίγεις το GR standalone και ηχογραφείς από τον δικό του recorder... Σώζεις τις ηχογραφήσεις σου και τις ανοίγεις από το CEP για να κάνεις τις μίξεις..
Btw, υπάρχει και μια 3η λύση, να φύγεις από το CEP και να πας σε κάποιο άλλο sequencer που θα σου παρέχει περισσότερες δυνατότητες..