...Οι Αργεντίνιοι είχαν ένα παίχτη σε εκπληκτική μέρα (δεν νομίζω να έχει κάνει καλύτερο παιχνίδι στην καριέρα του -- μιλάω για τον Delfino) ο οποίος ολοκληρωτικά μας κατέστρεψε...
...ο Γιαννάκης έκανε αρκετά λάθη τακτικής...
Δεν είμαι ειδήμονας στο μπάσκετ (ούτε στην κιθάρα

) αλλά ακούγοντας τη συνέντευξη του Delfino μετά το ματς στον Σκουντή, τον άκουσα να επαναλαμβάνει πολλές φορές ότι το scouting της Εθνικής μας ήταν φοβερό, τους ανάγκασε να παίζουν το μπάσκετ που δεν τους αρέσει, κλπ.
Συμφωνώ ότι ο Delfino μας κατέστρεψε. Ότι έχει "χέρι" φάνηκε και από τα άλλα παιχνίδια της Αργεντινής, αλλά αυτά που έκανε χθες ήταν από άλλο πλανήτη για το επίπεδό του.
Όπως από άλλο πλανήτη ήταν και το καλάθι του Ginobili προς το τέλος που άλλαξε χέρι στον αέρα μπροστά στους ψηλούς μας...
Πιστεύω ότι ο Γιαννάκης είναι πολύ καλός προπονητής και τα όποια λάθη (που είναι φυσικό να γίνουν σε ένα παιχνίδι) δεν μειώνουν καθόλου την προσφορά του. Το μεγαλύτερο ίσως είναι που πήρε τον Σχορτσιανίτη που δεν είναι έτοιμος. Εγώ το παραβλέπω γιατί έχει δώσει τόσα στην Εθνική σαν παίχτης και προπονητής που μόνο ευχαριστώ θα πρέπει να του λέμε.
...Δεν πειράζει όμως.. Αυτά τα παιδιά αξίζουν τα θερμότερα συγχαρητήρια μας για τις επιτυχίες που μας έχουν χαρίσει..
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Καμία άλλη ομάδα δεν έχει σταθεί τόσο ψηλά για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Είμαστε μια χώρα με 10 εκατομμύρια κόσμο (+/-) και από το 1987 έχουμε 2 χρυσά - 1 αργυρό - 2 χάλκινα (ελπίζω να τα θυμάμαι καλά) στην Ευρώπη και 1 αργυρό στον κόσμο.
Οι υπόλοιπες Εθνικές ομάδες ούτε όνειρο δεν επιτρέπεται να το δουν αυτό.