Ibanezakias... φίλε μου, καταρχάς αν και Ibanez-ο-φιλος μας έπαιξες με lp..

Στο θέμα μας: Υπάρχουν 2 τρόποι να δεις κανείς το video που πόσταρες.. Ο ένας είναι να υποθέσει ότι μόλις άρχισες να μαθαίνεις τους blues δρόμους (και την κιθάρα γενικότερα) οπότε λογικό είναι η απόδοσή σου να κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα..
Ο άλλος τρόπος να δει κάποιος το video σου είναι να υποθέσει ότι παίζεις καιρό αλλά είσαι λίγο τεμπελάκος στη μελέτη σου

..
Υπό όποιο πρίσμα το δει κάποιος το παίξιμο σου, θα παρατηρήσει ότι έχει λάθη, ανασφάλεια και έλλειψη φαντασίας.. Δυστυχώς με κούρασε η ακρόαση του αν και το άκουσα ολόκληρο.. Θέλει λίγο δουλίτσα στα bends καταρχάς, στο χρόνο (εννοώ στο ρυθμό) και φυσικά στις κλίμακες.. Ακούστηκαν κάποιες νότες off, αλλά η γενικότερη εικόνα μου είναι ότι προτρέχεις να παίζεις διασκευές (επειδή προφανώς σου αρέσουν) και αφήνεις στην άκρη τις ασκήσεις για τη δαχτυλοθεσία, την μέτρηση του ρυθμού και τις διάφορες τεχνικές.. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε αυτές τις ασκήσεις με κάποιον δάσκαλο (αν είναι εφικτό) ή εναλλακτικά μπορείς να κατεβάσεις e-books με τα βασικά.. To ξέρω ότι πολλές φορές είναι κουραστικό να παίζεις ασκήσεις με το τικ-τακ του μετρονόμου στα πρόθυρα να σου σπάσει τα νεύρα, αλλά πίστεψε με αν δεν χτίσεις πρώτα τους τοίχους και τους ορόφους, δεν ωφελεί να φυτέψεις λουλούδια στο κήπο..
Keep it up

!!