Κυρίες και κύριοι, φίλοι και μη
καλημέρα σε όλους.
Με ιδιαίτερη τιμή σας ανακοινώνω πως μόλις μου απάντησαν από τον ΔΙΟΝΥΣΟ πως στηρίζοντας τους νέους Έλληνες Δημιουργούς, υιοθετούν την εκδήλωση της πρώτης μας Συνάντησης… και έτσι το θέμα αλλαγής χώρου ‘’λόγω κόστους συμμετοχής’’ δεν υφίσταται …
Την Κυριακή 19-10-08 στις 11.00 το πρωί θα σας περιμένουμε για καφέ στο ΔΙΟΝΥΣΟ με θέα την Ακρόπολη, και τη αίσθηση πως ένα φόρουμ όταν θέλει… μπορεί.
Πιστευοντας φίλοι πως η παρούσα ''πρόσκληση'' ωρίμασε και ευελπιστώντας πως στο ΔΙΟΝΥΣΟ θα γίνει μια νέα αρχή, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την συμμετοχή σας και να κλείνοντας εδώ αυτό το θέμα... να θυμίσω τα λόγια ενός φίλου... πως ένα φόρουμ όταν θέλει μπορεί...
Μέχρι στιγμής φίλες και φίλοι
από την λίστα που ακολουθεί θα συμπεράνετε πως για τη συνάντηση στις 19-10-08 και ώρα 11.00, θα γεμίσουμε ένα γήπεδο… στον αγωνιστικό του χώρο… τουλάχιστον!!!
Στη συνάντηση λοιπόν που υιοθέτησε και θα φιλοξενήσει ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ (κερασμένοι οι καφέδες για όλους) κατά σειρά προτεραιότητας δήλωσης και πάντοτε εκτός απρόοπτου) θα βρίσκονται…επίσημα μέχρι στιγμής…
ο κύριος…’’για την ποίηση γνωρίζω τίποτα’’ Neikos
ο κύριος…’’Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες !!!’’ x-versous
η κυρία… ‘’Μικρό μου θαύμα εσύ..’’ pinelopi
ο κύριος… MISTREATED
ο κύριος… justin
η κυρία… ‘’έφυγα πάλι’’ argentina
ο κύριος…’’Γεννημένος γι αλλού...’’ XoLiDoXoS
η κυρία… ‘’Τρελά νερά αντιμέτωπα με ερμηνευτές της λογικής.’’ Aganippi
ο κύριος…’’Stergio De Septemvrio’’ qrusticks
η κυρία… "...τ' ανοιχτά παραθύρια που ανασαίνουν την ώρα..." amfenster
ο κύριος… ’’Βασίλης + Βραζιλία = Βραζίλης’’ Βραζίλης
ο κύριος…... γιος της φωτιάς της βροχής και της στάχτης’’ Σκίρων
και ο ‘’ανάμεσα στα όρια του λάθους και του πάθους’’ Lampros L.
Ενώ στη Β. Ελλάδα από τη Θεσσαλονίκη… η e.t.
θα συνθέσει ένα ποίημα για την συνάντηση ετούτη και την απουσία της…
Υ.Γ. (καφές υπάρχει ακόμη πολύς!!!! )