Κυρίες, κύριοι, φίλοι και μή
καλή εβδομάδα σε όλους....
MISTREATED, έχω συμπεράνει απο τα κείμενά σου, πως είσαι ένας άνθρωπως που δεν μπορεί να κινείται σε χώρους που βασιλεύει η ασάφεια...
Νιώθω γαλήνεια, που προσπάθησες να δικαιολογήσεις την απορία του SPL, όμως το ονομά του υπάρχει στο αρχικό κείμενο και μάλιστα αμέσως μετά το δικό σου...Ευχαριστώ.
SPL,ο δαίμων της κεκτημένης ταχύτητας ευθύνεται και πιστευω πως ξεγελάστηκε απο τον δικό μου της ομοιοκαταληξίας με τις τρείς τελείες του... Ανταποδίδω την εκτίμηση.
papous, Πολιτισμός δύο όψεων...
Πολύ μεγάλο θέμα για συζήτηση...
Θα μου επιτρέψεις να σου αφιερώσω ένα κομμάτι, απο την δική μου άποψη γι αυτόν...
Πολιτισμός… που σέρνει τους αιώνες
σε λογοπαίγνια κι αφίσες χορηγών…
σαν οδυρμός να βγαίνει από κρυψώνες
από κερκόπορτες εγκέφαλων, σοφών…
Πολιτισμός… σε πίστες με σφηνάκια,
πανηγυράκια και κλαρίνων αρπαχτές…
με ροκ, τζατζίκι μπόμπες και σουβλάκια
σε παραπόταμους με ξύλινες σκηνές…
...
Η τοποθέτηση σου για τα ευχαριστώ, με εξέπληξε πάντως.
Σκέφτομαι να την υιοθετήσω κι εγώ...
Να σαι καλά.
Neikos Δεν ξερω αν το αξιζω...
Για να είσαι ενεργά εδώ, για πάνω απο ένα χρόνο...το αξιζεις, αν και αυτό δεν το κρίνω εγώ, αλλα η απήχηση όλων όσων έχεις δώσει.
ipeas
Με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο όσα αναφέρεις και πιστεύω οτι όλοι μας εδω συμφωνούμε...
justin να σαι καλά, όμως θα με συγχωρήσεις αλλα δεν καταλαβαίνω
την απαντηση σου στην Κατερίνα...
οι αρνητικές κριτικές είναι καλοδεχούμενες και συμφωνώ μαζί σου, αρκεί να μην είναι πρόσχημα για το ξέπλυμα κίτρινου αίματος.
ΧΩΡΙΑΤΗΣΜιας και συμφωνείς με τα όσα είπε η pinelopi θα σας ευχαριστήσω απο κοινού...
pinelopiείδες την Πρόσκληση ως Πρόκληση... και πράγματι αυτό είναι. Είπες...
Το ζητούμενο για μένα είναι κατ' αρχάς η "γέννα" και κατόπιν η επικοινωνία μέσω αυτής.
Εκει επικεντρώνεται και η ουσία της Πρόκλησης όλων μας, στην επικοινωνία και στις σωστές ή όχι βάσεις της.
Το ΣΤΕΚΙ είναι πολλά πράγματα, όχι όμως όλα όσα το κάθε μέλος του θα προσδοκούσε και ίσως να 'ναι μάταιο να επικεντρωθούμε σε αυτό...
Μπορούμε ο κάθε ένας (έχοντας κι ένα μεγάλο μειονέκτημα,αυτό του περιορισμού των 5 απαντήσεων) να προσθέσουμε το προσωπικό μας κάτι... με στόχο και γνώμονα τη "γέννα" που αναφέρεις, ιδιαίτερα στα όσα ''έρχονται'';
Aganippi γιατί να παρεξηγηθείς;
Εγω σου ανέφερα πως θεωρώ, πως βρίσκεσαι σε πλεονεκτική θέση...όπως και όλοι όσοι μπορούν να γράψουν αφουγκραζόμενοι την ψυχή τους...Σ' αυτό εμμένω...
Μαργαρίτα Π. η τιμή, είναι δική μου...πίστεψέ με...Πρέπει να σου δώσω συγχαρητήρια...για τους στίχους που σου ζητήθηκαν και που πρόσφατα ανάρτησες. Το κάνω με μεγάλη μου χαρά. και σου εύχομαι ότι καλύτερο....
Στο θέμα ξέρεις τώρα, (που ίσως, χωρίς να θέλεις προέκυψε) του τι και ποιός είναι στίχος και του τι είναι ποίηση άρα και στιχουργός ή ποιητής εγώ τι να πώ;;; Εχω απλά δηλώσει πως κινούμε...ανάμεσσα στα όρια του λάθους και του πάθους...Η Πρόσκληση, κατατάσεται στο πάθος....