^συμφωνώ!
και γιατί να δώσει 300 ευρώ για μαγνήτες (+120) για την κιθάρα και να μην πάρει κατευθείαν μια ηλεκτρική με 300-400 ευρώ?
Λοιπόν την Squier Bullet Strat την πήρα και εγώ τον Σεπτέμβριο. Μέχρι τότε ήξερα μόνο ακουστική (μη φανταστείς ότι ειμαι αυθεντία, αλλά ξέρω να "χτυπάω" και... 10 ακόρντα!

) Οι λόγοι που προτίμησα την συγκεκριμένη κιθάρα ήταν 2:
1ον: ήθελα την πιο φθηνή κιθάρα, σε περίπτωση που δω ότι "δεν τραβάω μία" στην ηλεκτρική και μετά να μη κλαίω τα λεφτά μου αν την παρατήσω.
2ον: αφού θα αγόραζα φθηνή κιθάρα, ας ήταν τουλάχιστον με την υποστήριξη μια γνωστής εταιρίας, μιας και η Squier είναι made by Fender (έστω κ με καυσόξυλα όπως λέτε)
Το αποτέλεσμα είναι ότι τελικά μου αρέσει πολύ η ηλεκτρική (αν και τα είχα βρει αρκετά σκούρα στην αρχή) αλλά με επιμονή και υπομονή μπορώ να παίζω κάτι που
μπορεί να χαρακτηριστεί ως το σολο του Nothing Else Matters (τονίζω τη λέξη "μπορεί"). Επειδή δηλ. βλέπω βελτίωση στο παίξιμο μου και έχω πολύ όρεξη για να μάθω και άλλα, λέω σε κάνα χρόνο να πάρω μια ακριβή κιθάρα ώστε να μη χρειαστεί να αλλάζω συνέχεια. (το βλέπω ως επενδυση)
Δηλ. η Bullet Strat είναι -όπως είπαν τα παιδιά- πολύ καλή για αρχάριους παίκτες, αλλά αν βλέπεις εξέλιξη στο παίξιμο σου, θα σου πρότεινα να έπαιρνες μια πιο ακριβή (και φυσικά πιο καλή) που θα αναδεικνύει και το παίξιμο σου όσο βελτιώνεσαι.
Δεν ξέρω αν σε βοήθησα ή σε μπέρδεψα περισσότερο, αλλά αυτά είχα να πω