Πες μας και τι ακριβως πεταλιερα εχεις.. Η συμβουλη μας σιγουρα θα γινει πιο συγκεκριμενη, γιατι με ολη την εξελιξη της τεχνολογιας, παρ οτι υπαρχουν φθηνα μοντελα που μπορει να μην ακους την ποιοτητα καποιων πεταλιων, δεν μπορει καποιον ηχο αποδεκτο θα βγαλεις! Ξερω επαγγελματια που στα Live εχει κ μια korg AX10 πχ.
Μου κανει εντυπωση το τοοοσο χαλια που λες, σε συνδυασμο με το οτι ζητας να χτισεις μια πεταλιερα και ψαχνεις για Noise gate (εξεζητημενο σχετικα), equalizer (που παει να πει οτι εχεις στο μυαλο σου ηδη ρυθμισεις eq για τον ενισχυτη κ θες επιλογες), ενω δεν εχεις καταλαβει τι κανει το reverb (σχετικα απλο). Δε σε κατακρινω καθολου, ισα ισα κ εγω ενω ειχα πεταλιερα για 4 χρονια, ειχα τοσο λαθος αντιληψη που σε ενα Live ειμαι τελειως χαμενος στη μιξη λογω κακων ρυθμισεων.
Κατι μου λεει οτι δεν αξιοποιεις το 100% των δυνατοτητων της, εστω κ αν οντως ειναι χαλια ως πεταλιερα, και οτι πρεπει πριν απ ολα να ψαξεις καλυτερα τα εφφε+ τις δυνατοτητες της. Μπορει να κανω κ λαθος εννοειται..