ο Δημου απεναντι απο καγμακη και ο Λογοθετης φερνει cort... Παλολαυτα , οπως προαναφερθηκε, οντως εαν πας στα εξαρχεια θα βρεις μουσικα οργανα με το κιλο! Στον αρμαο για μουσικο οργανο δεν θα πηγαινα. Αν και για βιβλια με cd μουσικης εχει πολλη καλη ποικιλια!
Οσον αφορα την πενα, δεν ηθελα να θιξω καποιον καθως και το παιξιμο του. Οντως ειναι επιλογη. Απλα το μπασο, κατα τη γνωμη μου, ειναι ενα οργανο που με την πενα δεν μπορει να αποδωσει οσο θα επρεπε, κι αυτο , γιατι ειναι φτιαγμενο για αποδιδει με τους ηχους που βγαζει το δεξι χερι ( για τους δεξιοχειρες παντα) και η πενα, οσο και να προσπαθεις πανω απο 2-3 ηχους δεν προσφερει. Ας μην μιλησουμε για το feeling της. Απο κει και περα βεβαια εαν η μουσικη που παιζεις δεν εχει τετοιες αναγκες οπως αυτες του feeling κτλ, παρα βασιζεται σε attack-ατο γρηγορο παιξιμο, (π.χ. metal), τοτε οντως δεν εχεις λογω να παλευεις να πιασεις ταχυτητα με τα fingers σου. Εαν ομως οχι, θα πρεπει να το ξανασκεφτεις. Επισης δεν διαφωνω στο οτι καποιος μπορει να γινει παρα πολυ καλος μπασιστας παιζωντας με πενα, οπως κι εγινε στο παρελθον με τον νικητη ενος bass player of the year φεστιβαλ, αλλα αυτο ειναι μια πολυ ιδιαιτερη περιπτωση. Κι απο την αλλη , εγω οταν τον ακουω τον τυπο, μου θυμιζει κιθαρα κι οχι μπασο αυτο που ακουω. Φυσικα αποψη μου οπως παντα....
http://www.playmusic123.com/CORT+ACTION+SERIES+4+STRING+ELECTRIC+BASS%2C+ACTION-A~product~1227.htmαυτο το μπασο ειναι πληρως καλυτερο απο το αλλο που εδειξες. Ειναι βεβαια κι αλλης κατηγοριας. Το συγκεκριμενο εχει active system μαγνητες, οποτε θα μπορει να σε βοηθησει στον ηχο οπως ειπε κι ο Andy I .. Μοιζει με το C4 της Cort αλλα δεν καταλαβα εαν ειναι αυτο οντως.. Παντως ωραιο δειχνει , οχι μονο για αρχη..
Εαν τελος παρεις το μπασο, και θες να σου δειξω οντως τα πρωτα (και δευτερα) βηματα, στειλε π.μ..