Αναμφισβήτητα τα κομμάτια σου είναι πολύ ενδιαφέροντα. Αυτό που θα ήθελα είναι να ακούσω και μια παραγωγή σου με περισσότερα @@
Εννοώντας να ξεφύγεις από την πολύ καθαρή παραγωγή, τον στυλιζαρισμένο ήχο, την άψογη τεχνική και να τα "χώσεις" λίγο πιο προκλητικά/κλισέ χωρίς να ντρέπεσαι γι αυτό 
Χεχε..Με προβληματισε λιγο το σχολιο σου..Αναρωτιεμαι αν ολα τα κομματια που γραφω τελευταια εχουν τα στοιχεια τα οποια αναφερεις παραπανω ανεξαρτητου στυλ...
Η αληθεια ειναι πως μαλλον δεν μπορω να το κρινω εγω..Ισως εσεις καλυτερα αν ακουσετε περισσοτερα πραγματα..
Η αληθεια ειναι πως εχω ενα σχετικο θεμα οσο αφορα το "γυαλισμα" που λες...Ισως αν ικανοποιησω αυτη μου την "αναγκη" σε αυτο το αλμπουμ προσανατολιστω σε κατι διαφορετικο..
Υποθετω παντως πως οντως αυτο εχει να κανει με το ειδος και την γενικη εικονα που θελω να εχει αυτος ο δισκος..Νομιζω πχ πως σε μια blues-rock μπαντα που παιζω και γραφουμε κομματια αυτο τον καιρο τα πραγματα και η αντιμετωπιση μου στο παιξιμο και τον ηχο ειναι πολυ διαφορετικα..Ξανα ομως δεν μπορω εγω απολυτα να κρινω..

Σε ευχαριστω για το σχολιο και τον χρονο σου..

Αlex