Εχει 250 το κανονικο και 444 το λαμπατο (!!!) αν θυμαμαι καλα. Ο τυπος που τα φτιαχνει ειναι κανονικος γκουρου, κανει meditation και κατι τετοια αχαχα, αλλα ειναι απιαστος στα ηλεκτρονικα.
Απο design που να το δεις απο κοντα! Οι Ιταλοι ειναι καμενοι στο θεμα...
Εχω και το Dunlop Dime wah (cry-baby) που χρησιμοποιουσα κυριως στην κιθαρα, αλλα πλεων καθεται στο κουτι του. Tης EBS δεν το εχω δοκιμασει δυστυχως.
To Digitech Whammy οντως δεν ειναι γουα, το εχω και αυτο αλλα το χρησιμοποιω με την κιθαρα κυριως, ειναι pitch shifter / harmonizer οπως ειπε και ο Nikoubis, πολυ καλα τα εφε του αλλα ειναι πολυ διαφορετικο εφε απο γουα, και ειναι για να το βαζεις μονο σε σημεια. Κατι αναλογο που εχω και χρησιμοποιω πολυ στο μπασο ειναι το Akai Unibass, οπου βγαζω οκταβα+πεμπτη σε ενισχυτη κιθαρας και γινεται κολαση!
Οσο αφορα το ντιλε'ι', απ'οτι καταλαβαινω θελεις να ειναι και λουπερ? Ποσο μεγαλες θελεις να ειναι οι φρασεις που θελεις να βαζεις (σε χρονο)?
Μαλλον για να παρεις κατι που θα σε καλυψει τοτε θα πρεπει να διαθεσεις κατι παραπανω για να παρεις μια και καλη ενα ντιλει που θα το κρατησεις για παντα, και οχι να ψαχνεις σε μερικους μηνες να το δωσεις μιση τιμη για να παρεις καποιο αλλο που να κανει τη δουλεια που θελεις.
Δεν ξερω πως θα παιζουν με μπασο αλλα δες Line6 DL-4 (πολυ καλο ντιλει και λουπερ), BOSS RC 20 XL Loop Station (αποκλειστικα λουπερ), TC Electronics Nova Delay (μονο ντιλει νομιζω).
Ταπ τεμπο ειναι το κουμπακι που πατας τρεις φορες στο τεμπο του κομματιου και το ντιλει σου περνει τον αναλογο χρονο καθυστερησης, πολυ χρησιμο στα λαιβ κτλ.