ναι metal παιζω,,και απο οτι βλεπω η καλυτερη επιλογη που εχω να κανων ειναι να παρω εναν καλο ενισχυτι...
τι προτεινετε...... ο PEAVEY 6505 PLUS 112 COMBO φιλε μου που μου εδειχες, μου φεναιτε τουμπανο και
[/size]και προβλημα εντασης δεν υπαρχει τορα πια..οι γειτονες το εχουν παρει αποφαση οτι αυτο γινεται και θα γινεται για καιρο ακομα..χιχι..που να δεις ομως καμια φορα που βγενει η γειτονισα απο απεναντι και μου λεει κλεισε αυτον τον γαιδαρο...τις Pinch harmonics ελεγε..χαχαχα
[/size]Κατι αλλο για να μην ανοιγω και αλλο θεμα αφου παλι θα ρωτισω για την κιθαρα που εχω.
[/size]ο κιθαρα μου ειναι η "samick artist series established 1958" με floyd rose k' lock system..το παλικαρι που μου την εδωσε δεν χερω πως τα καταφερε και εχασε το lock... τα 3 τετραγωνακια(παξιμαδακια τι ειναι αυτα)μαζι με τις 3 βιδουλες που θελουν αλεν.οκ Lock βρησκεις το θεμα ειναι οταν πηγα και πηρα απο ενα καταστημα δεν χερω αν κανει να λεω ονοματα ..αφου κιταξα απο το site και ειδα τιμουλα πηγα ..πρωτον μου ελεγε ο καταστηματαρχης τι ειναι που λες δεν χερω αν το εχω ε αφου του το εδειχα στο site και πηρε μπρος μου το εδωσε..πηγα σπιτι και τα 3 παξιμαδακια που σας ειπα ειναι χιλιοστα πιο μεγαλα απο οτι πρεπει και δεν μπενουν καλα να καλιψουν τις χορδες και μετα να τα βιδωσω..φισικα μου τα εδωσε μαζι to κοκαλο πως λεγεται αυτο και καλα να εβγαζα το δικο μου και να εβαζα αυτο , δεν ειναι τιποτα 2 βιδουλες..ελα ομως ο @κας που μου εδωσε καταφερε να χαλασι την μια την βιδα και δεν μπορω να την βγαλω..ελεος.. χερετε αμα ειπαρχει περιπτωση με παραγγελια πως μπορω να βρω σε ακριβως το μεγεθως που θελω? ελπιζω να καταλαβατε τι θελω να πω και τι λεω και συγνωμη για το πριξιμο