Sofitia, αντί να δίνεις συνέχεια συνδέσμους μ' αυτό το βίντεο, μήπως μπορείς να μας δώσεις τον σύνδεσμο του ινστιτούτου Folk της Νορβηγίας?
Να διασταυρώσουμε δηλ τις πληροφορίες που αναφέρονται στο βίντεο....
οχι σκέφτηκα κάτι καλύτερο να συναντηθούμαι και να πάμε να κάνεις το εμβόλιο εσύ αφου είναι τόσο ασφαλές 
Sofitia μου, δεν μας δίνεις τον σύνδεσμο διότι δεν μπορείς να μας τον δώσεις... Και πως να μπορείς αφού δεν υπάρχει...

Επίσης καλό θα ήταν να μας δώσεις και τον σύνδεσμο για τον νόμο των ΗΠΑ που "απαγορεύει" σε ανεξάρτητους ερευνητές να κάνουν έρευνες πάνω σε εμβόλια...

Αν κάτι είναι σίγουρα παγκοσμιοποιημένο είναι η ευπιστία και η αδυναμία έρευνας των πηγών. Αν τους έλεγε κανείς ότι πρέπει να φάνε σκατά διότι αυτό δεν θέλει "η ελίτ" να κάνει ο κόσμος για να "σωθεί" από την γρίπη, νομίζω ότι θα έτρωγαν ευχαρίστως και θα το δικαιολογούσαν: "Είδατε ποτέ μύγα συναχωμένη?"
Τέλος πάντων, είμαι ο πρώτος Έλληνας πολίτης που έκανα το εμβόλιο. Να χαρώ εγώ αντρειωμένους επαναστάτες.... Βρε, αν φοβάστε ένα εμβόλιο τι θα έπρεπε να κάνετε για το χρώμιο από το οποίο είναι γεμάτος ο υδροφόρος ορίζοντας της Αττικής? Θα έπρεπε να μεταναστεύσετε προς το φεγγάρι....
Τι θα έπρεπε να κάνετε για τα χημικά των δακρυγόνων?
Τι θα έπρεπε να κάνετε για τα καυσαέρια των καταλυτικών βενζινοκίνητων?
Τι θα έπρεπε να κάνετε για τους καμμένους σκουπιδότοπους?
Τι θα έπρεπε να κάνετε για τα φυτοφάρμακα?
Τι θα έπρεπε να κάνετε για τις κεραίες μικροκυμάτων?
Τι θα έπρεπε να κάνετε για τις κεραίες ερτζιανών?
Τι θα έπρεπε να κάνετε για την δημοσιογραφική γλώσσα?
Να συνεχίσω τον κατάλογο?