κιθαρα με 400 ε και με floyd rose πιστευω ειναι κακη αγορα....μαλλον θα χεις προβληματα με ξεκουρδισμα κτλ......κοιτα τπτ σε αγγελιες πιθανον να βρεις κατι αξιολογο σε αυτα λεφτα.....
Επετρεψε μου να διαφωνησω. Δεν μιλαμε για fr απλα. Μιλαμε για αυθεντικο fr οποτε στην δευτερη περιπτωση δεν τιθεται θεμα ξεκουρδισματος. Αν δεν κανω λαθος, οι Michael Kelly ειναι απο τις ελαχιστες (ισως και οι μονες) κιθαρες που στα λεφτα αυτα που θεωρητικα ειναι λιγα, εχουν αυθεντικα fr και πολλα αλλα καλουδια.
Συμφωνω αρχικα με την φραση σου "κιθαρα με 400 ε και με floyd rose πιστευω ειναι κακη αγορα", γιατι οντως η πλειοψηφια των κιθαρων κατω απο τα 400 ευρω ειναι για κλαματα, ποσο μαλλον αν εχει και fr της πλακας.
Εδω ομως μιλαμε για μοντελο των 500. 100 ευρω πανω δεν ειναι και μικρη διαφορα σε αυτη την κατηγορια. Μην ξεχναμε δεν ειναι σαν να συγκρινεις musicman χωρις piezo και με piezo που η αποκλιση της τιμης ειναι ας πουμε 200 ευρω. Ενοωντας οτι οκ βρηκες 2700 να παρεις το απλο μοντελο.. δεν εχει αλλα 200 για το piezo ?
Αρα επιμενω οτι τα εν λογω μοντελα ειναι η επαληθευση της φρασης... value for money. Μπορειτε να το επιβεβαιωσετε και σε customer reviews που κυκλοφορουν στο διαδικτυο. Συντομα σκεφτομαι να αποκτησω μια στη συλλογη μου και "παταει" στεγνα οποιαδηποτε αλλη φτηνη κιθαρα εχω. (μετα απο test drive που της εκανα)