[[ καταρχην..μακαρι ολοι οσοι ποσταρουΜΕ σε ενα site κιθαρας να ημασταν το ιδιο εργατικοι κι ας γινομασταν ''κουραστικοι'' ]]
θεωρω (να φανταστω οτι εισαι αυτοδιδακτος,ετσι ?) οτι για ενα χρονο εισαι σε καλο επιπεδο

. παρατηρω ομως οτι δεν εχεις αποκτησει δυναμη και ελεγχο στα δαχτυλα στα σηκωματα της χορδης ( bendings ) και οτι βιαζεσαι να πετυχεις το επιθυμητο αποτελεσμα (να παιξεις σωστα το solo). δεν θα μπω στη διαδικασια να σου πω για το θεμα ''ηχος'' καθως πιστευω πως στη δεδομενη στιγμη και στο επιπεδο που εισαι ισως δεν παιζει τον ''πρωτευοντα'' ρολο,οσο η ανεξαρτησια και η δυναμικοτητα αν θελεις των αριστερων δακτυλων σου.η γνωμη μου θα ηταν να προμηθευοσουν ενα μηχανημα το οποιο κατεβαζει την ταχυτητα του τραγουδιου , δεν του αλλαζει ομως τον τονο ( pitch ),ωστε σε ενα τετοιο σολο να μπορεις με μεγαλυτερη πολυτελεια χρονου να ακολουθεις τα σωστα ''πατηματα'' των δακτυλων πολυ πιο σωστα.
δεν ξερω να σου πω αν πρεπει να κανεις μαθηματα ή οτιδηποτε θα σε κανει να ''μαθεις'' πιο γρηγορα κιθαρα.η ουσια ειναι οτι καθε μερα που περναει μαθαινεις και κατι περισσοτερο.σημασια εχει να πατας σε αυτα που ηδη ξερεις χωρις να τα ξεχνας και να προσωρας ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ προς το καλυτερο.
εγω στο ευχομαι απο την ψυχη μου! προσωπικα καταπιανομαι με την κιθαρα 15 χρονια περιπου-ποτε συνεχομενα-αλλα ποτε ως σημερα δεν εχω καταφερει να ολοκληρωσω το solo αυτο

τον λογο μαλλον τον εχεις καταλαβει ηδη.......

καλη και σωστη συνεχεια σου ευχομαι
http://www.ultimate-guitar.com/tabs/l/led_zeppelin/stairway_to_heaven_solo_video_lesson.htmα! και κατι τελευταιο...δεν μπορω απο ενα κομματι που επαιξες να καταλαβω τη σχεση σου με το χρονο.ενας μετρονομος παντως ειναι σαν την πυξιδα του μικρου εξερευνητη