Σόρυ για το πληκρολόγιο κατ'αρχήν .... αν θες σου στέλνω ένα δώρο 
Που είναι το περίεργο στην απάντησή μου δεν καταλαβαίνω 
Δουλεύει κάποιο DAW με δυο κάρτες μαζί ?
Αν απαντούσες ίσως να ήταν καλύτερα για όλους μας ... μπας και μάθουμε κάτι και σήμερα.
Σοζ Φιλε ισως καταλαβες λαθος...εννουσα οτι ειπες ακριβως το ιδιο με μενα απλα απο διαφορετικη οπτικη (κοιτουσαμε το ιδιο καλωδιο απο τις απεναντι μεριες να το πω)...***Ο καφες εφυγε απο το γελιο μεν αλλα οχι με κακία σιγουρα ..αν διαβασεις τα ποστ με την σειρα παλι και σκεφτεις οτι λεμε το ιδιο, ελπιζω να γελασεις κι εσυ (αλλα να μην πνιγεις).
Ολα γκουντ ελπιζω...
***Αυτο δεν εγινε στα αληθεια βεβαια, ετσι το 'πα για να δειξω το αστειο του θεματος (αν και δεν επιασε τελικα)

Υποθετω πως ο mastering επαθε την ιδια αντιδραση με οποιοδηποτε ασχολειται καιρο με τα DAW και τις καρτες ηχου!
Προφανως οταν παιρνεις μια καρτα ηχου την αξιοποιεις και σαν εισοδο και σαν...εξοδο! Γι'αυτο φροντιζεις να συνδεεις τα ηχεια που εχεις ( ειτε ειναι απλα ηχειακια υπολογιστη, ειτε monitors ) με την εξοδο της καρτας που μολις αγορασες! Αλλιως μπλεκεις με κατι που λεγεται conflict και στα windows αυτο ειναι κατι κλασσικο!
Kamelot, απο το BIOS θα απενεργοποιησεις την on board καρτα και θα την αποχαιρετησεις για παντα! Υστερα θα πας στις ρυθμισεις ηχου των Windows και θα ενεργοποιησεις την Tascam και σαν εισοδο αλλα και σαν εξοδο ( συνδεοντας προφανως και τα ηχεια εκει ).
+1
εγω επισης (κι ελπιζω αυτο να βοηθαει) τρεχω το ενα pc με 2 καρτες (on board και Lynx AES16)
Eιλικρινα δεν θυμαμαι τι εχω κανει, παντως οταν δουλευω, εχω στο DAW Μονο Lynx και οταν μιλαω στο skype, χρησιμοποιω την on-board.
Eιναι καλυτερα να εχεις μονο την tascam και να παρεις το βυσμα που σου χρειαζεται και να απενεργοποιησεις την on board (η δικη μου περιπτωση ειναι πολυ ειδικη, αλλα αν πραγματικα θελεις, θα δω στα windows και θα σου πω τι εχω κανει)(windows xp pro)