Επειδη αυτο το θεμα προεκυψε σε αλλη συζητηση και προσωπικα το βρισκω αρκετα ενδιαφερον, θα ηθελα να συζητησουμε πανω σε αυτο με πιο μουσικη προσεγγιση.
Οταν τελειωνετε ενα κομματι σας, προτιματε να το "ανεβαζετε" στο youtube μαζι με το αντιστοιχο video του ( με ο,τι συνεπαγεται για την ποιοτητα του ) ή προτιματε να το συμπιεζετε σε καλη ποιοτητα και να το ανεβαζετε σε καποιο audio host ( οπως το βox.net ).
Προσωπικα προτιμω τη 2η επιλογη, γιατι μπορω να επιλεξω σε τι ποιοτητα να ανεβασω το κομματι κι ετσι μπορω να διατηρησω οσο τον δυνατον πιο πιστη την αρχικη ποιοτητα του αρχειου wav που εχω.
Αντιθετως βρισκω αρκετα μετριο σε ποιοτητα οτιδηποτε ανεβαινει στο youtube ( προς Θεου, οχι ως προς το συνθετικο ή παικτικο περιεχομενο ), διοτι η συμπιεση που ακολουθει το συγκεκριμενο site ειναι αρκετα καταστροφικη ως προς τον ηχο ( "κοβει" απ'όπου μπορει γιατι υπολογιζει και εικονα ).
Νομιζω πως για καποιον που θεωρει τον ηχο του "ψαγμενο" ή γενικα "ψαχνεται", το youtube δεν ειναι ο,τι καλυτερο για να κρινει το κομματι του καποιος!
Αλλα αυτος ειμαι εγω...Εσεις;