Ωραιος!
Μειωσε λιγο το effect του delay μονο...
Θα ηταν ακομα καλυτερα πιστευω με μια strat γιατι ακουγεται λιγο η κιθαρα σαν να εχεις μονιμα ενεργοποιημενο καποιο wah πεταλακι αφηνοντας το ανοιχτο κοντα στο heel down σημειο, πραγμα που κανει τον ηχο λιγο "μονοδιαστατο" με λιγο εντονο honk στα μεσαια.
Αν δεν παιζει strat, δοκιμασε να βγαλεις λιγα μεσαια απο τον ηχο σου (λογω διπλων μαγνητων θα εχεις λογικα αρκετα μεσαια) και ισως να αυξησεις λιγο presence για να "ξεμπουκωσει" το εργαλειο!
Κατα τα αλλα, ωραιο παιξιμο και feel...
Ευχαριστω για το χρονο σου Johnie...Βασικα μου αρεσε πολυ ολη αυτη η ψυχεδελεια που εβγαζαν τα multiple effects...και απλα τα κρατησα γνωριζοντας οτι καποιους θα τους ξενισει ακουστικα...
Η κιθαρα οπως ειπα ηταν μια ESP Eclipse με EMG 81/60, αν ειχα ευκαιρη στρατ σιγουρα θα τη χρησιμοποιουσα, και ηταν η πρωτη φορα που ασχοληθηκα ουσιαστικα με το logic pro...
τα takes δεν τα εχω εγω και δεν ξερω αν υπαρχουν ακομα... γενικως ηταν ενας πειραματισμος με τους ηχους του logic δηλαδη...
Αυτο με το eq-ing παντως θα κοιταξω να παρω τα takes και να το δοκιμασω I trust you in such stuff...
Μια χαρά το πας...
Δε μου λες....μήπως έχεις λίγο παραπλανητικό username?? (σε σχέση με αυτά που παίζεις λεω...)
χαχα ρε συ groovy once a kafros always a kafros...
παντως η αληθεια ειναι οτι παντα ακουγα blues αλλα μετα απο ενα σημειο ειναι στο 50% αυτα και 50% ολα τα αλλα...
μεχρι και τον master of puppets κολλησα

(τωρα ειναι που με βριζει....

)
Ευχαριστω παντως....
Με σενα ζεστη σαλτσα θα τα π(ι)ουμε αλλη ωρα....