Τι λε ρε παιδί μου? losfer words? τρέλα πουλάς?
και γ**ώ τις επιλογές....
πολύ καλός ο ήχος της κιθάρας.....μέσα στο κομμάτι.....μόνο λίγο στα lead κάτι θέλει για να γίνει πιο "γλυκός"...κατα τα άλλα παικτικά φαίνεται ότι το έχεις δουλέψει...ελάχιστα λαθάκια...
Χαχαχ να σαι καλα φιλε!!!Καλη επιλογη??Γιατι ενας αλλος αφου μ επρηξε οτι το losfer words δεν ειναι στο powerslave μεχρι που του κοτσαρα το track list,μετα μου λεει "ε καλα και συ απο τοσες κομματαρες αυτο το καμμενο βρηκες να κανεις κοβερ?" και φορτωσα λιγο!!!!!!Δλδ λες και επειδη θα ειναι maiden πρεπει να ναι κομματι που το ξερει και η κουτση μαρια?Δε τους καταλαβαινω μερικους...
Τωρα απο ηχο θα συμφωνησω,απο κοντα ειναι αλλο πραγμα!!!Κολαση!!Τωρα απ το κινητο χανει πολυ να φανταστεις.Οσο για το σολο,προσωπικα δε με ενοχλησε ο ηχος αν και θα προτιμουσα να ηταν απ το od του ενισχυτη και οχι boostαρισμενο αλλα επρεπε να αλλαζω πεταλια και να εξαφανιζομαι απ την καμερα
Τωρα για το αν το εχω δουλεψει,δυστηχως οχι..πριν 3 μερες εψαχνα να βρω καλα backing tracks (οχι midi δλδ) και ετσι οπως το πετυχα και μου αρεσε ειπα να το βγαλω.Συνολικα 3 το πολυ 4 ωρες δουλειας για το κομματι και η ηχογραφηση ειναι 2η φορα.Εχω και την πρωτη αλλα εχει ενα καραμπινατο λαθος και ειπα να το ξαναγραψω
Να σαι καλα και παλι