Αποστολέας Θέμα: TC Electronic Nova Modulator NM-1  (Αναγνώστηκε 2919 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Rosstrobon

  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • *****
  • Μηνύματα: 660
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
TC Electronic Nova Modulator NM-1
« στις: 29/07/11, 14:21 »
Λοιπόν.Έψαχνα προχθές στο Θωμά για ένα chorus για να εμπλουτίσω την πεταλοσυλλογή μου και κοίταζα το TC Corona Chorus,το μάτι μου έπεσε σε αυτό το modulator πετάλι το οποίο συνδυάζει chorus-flanger-phaser-vibrato-tremolo Μαζί με 9 Presets για αποθήκευση.
Η αλήθεια είναι με έψησε πάρα πολύ δεδομένης και της φοβερής ποιότητας της TC Electronics που εκτιμώ αφάνταστα.

Αυτό που με προβληματίζει είναι η ποιότητα των εφέ και ο ήχος του πεταλιού φυσικά.
Αν κάποιος το έχει ή το έχει δοκιμάσει ας μας πει 2-3 λόγια γιατί για τα 250 ευρώ που κοστίζει φαίνεται μια πολύ καλή ευκαιρία.

Ευχαριστώ προκαταβολικά. :)



Αποσυνδεδεμένος Eagle Of Kamelot

  • Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • *****
  • Μηνύματα: 2505
  • Φύλο: Άντρας
  • Set the flag and carry on, carry on into unknown
    • Προφίλ
Απ: TC Electronic Nova Modulator NM-1
« Απάντηση #1 στις: 29/07/11, 14:52 »
Σαν ποιοτητα ηχου, αν κρινω απο το Nova Delay, θα εισαι μια χαρα...ωστοσο, το Nova Delay ενος φιλου "κλαταρε" μετα απο λιγο καιρο και το τρεχαμε για σερβις στον Νακα, αν και εκει, για να ειμαι ειλικρινης, δεν πετυχα αλλο πεταλι της συγκεκριμενης σειρας της TC Electronic.