Τελος εχει και effects loop την οποια δεν εχω χρησιμοποιησει, και δεν νομιζω γιατι ειμαι φανατικος του Plug n play. Tο μονο που χρειαζομαι ειναι Gain και Reverb τα οποια παιρνω και τα 2 απο τον ενισχυτη, πολυ μεγαλο συν κατα την ταπεινη μου αποψη. Αντε βαρια βαρια να χρησιμοποιησω κανα delay.
To footswitch του εχει επιλογες Clean, Lead, Reverb, FX Loop με ξεχωριστα λεντακια για το καθε ενα, εκτος απο το Clean. Οταν δεν αναβει τιποτα δηλαδη, εισαι στο καθαρο καναλι.
Το Equalizer ειναι shared και απο τα 2 καναλια, περιλαμβανοντας bass middle, tremble και ξεχωριστο presence το οποιο ειναι master μαζι με το reverb.
Kαθε καναλι να πω, εχει δικο του volume.
Απο αποψη κατασκευης δεν φαινεται να ειναι κατι το ιδιαιτερο. Στο ματι μου δειχνει φθηνος. Σε αντιθεση με την head εκδοση του, oι τυποι στην Bugera θα μπορουσαν να τον βελτιωσουν αρκετα στο οπτικο κομματι του. Παρολαυτα τουλαχιστον εμενα, ο ηχος του με εκανε να μην δωσω σημασια.
Οσον αφορα τις λυχνιες φοραει 4 6L6 τελικες, οι οποιοες μπορουν να αντικατασταθουν με EL34 και 5 12ΑΧ7 προενισχυτριες.
Αμεσως αμεσως δηλαδη για ενα full retube θες μινιμουμ 100 ευρω για λαμπες...
Τελος αξιζει να αναφερω πως επαθα πλακα οταν δοκιμασα τον ενισχυτη σε εντασεις δωματιου, και μπορω να πω πως ανταποκρινεται αριστα, σε αντιθεση με αυτα που διαβαζα στο νετ, οπου οι περισσοτεροι ελεγαν οτι o 333XL την παλευει σε εντασεις δωματιου, ενω ο 6260 oxι. Ειναι μια χαρα το εργαλειο και σε αυτο τον τομεα, οποτε αποφασισα να τον κρατησω σπιτι και να τον μετακινω στο προβαδικο. Αν δεν εχεις οχημα ξεχνα το!!! Οχι οτι ειναι πολυ βαρυς. Ο cornford roadhouse 30 combo που ειχα ζυγιζε περιπου στα ιδια κιλα, αλλα και παλι δεν λεει, θα παθει η μεση σου!
Συνοψιζοντας ο Bugera 6260 ειναι μια πολυ καλη, οικονομικη λυση για high gain ενισχυτη με πολλα βατ η οποια ομως μπορει να καλυψει μεγαλο φασμα ηχου. Ο ηχος του αντισταθμιζει την εμφανιση του. Αν δεν εχει καποιος την αναγκη απο τοσο πολυ gain η προτιμαει να περνει το gain του απο πεταλια, ο 6260 δεν του κανει. Το ιδιο θα ελεγα και για καποιον bedroom player ο οποιος καλο θα ηταν να στραφει σε λιγοτερα βατ απο τα 120 του Bugera.
Ειπαμε ανταποκρινεται πολυ καλα σε εντασεις δωματιου, αλλα δεν μπορεις να τον ευχαριστηθεις αν δεν εχεις την δυνατοτητα να τον ανοιξεις!
Ελπιζω να φανει χρησιμο το ποστ αυτο σε καποιους.
http://www.bugera-amps.com/en/products/6260-212.aspx