..το Ric σου (στη δική μου σκέψη) οφείλει να είναι αψεγάδιαστο..
Με τέτοιες προσκολλήσεις, όσο μεγαλώνεις, η εντροπία θα σε τιμωρεί αλύπητα!..
Ψιλο-συμφωνώ με τον Archangel, τα Ric είναι όργανα που τραβάνε βλέμματα και σχόλια όσο κανένα άλλο όργανο που να γνωρίζω ιδίως στα είδη μουσικής που προαναφέρθηκαν, οπότε θες να το έχεις συνέχεια σαν καινούργιο (εκτός και αν έχεις τα λεφτά η το σπονσοριλική απο την Rıckenbacker να έχεις συνέχεια καινούργια
). Αλλά όπως είπα στο προηγούμενο πόστ μου αν θες να το έχεις αψεγάδιαστο βάλτο σε γυάλα σε συνθήκες συντήρησης. Οτιδήποτε μουσικό όργανο ή μη αν το έχεις για καθημερινή χρήση ή έξω στην ατμόσφαιρα τότε φθορές θα υπάρχουν
.
guys... δεν ζώ σε κάποια παράλληλη διασταση και είναι απολυτα κατανοητο το γεγονος πως με το χρονο ερχονται και καποιες φυσικές φθορές... απο εκεί και περα σαν ανθρωπος με ενοχλεί αφάνταστα ή έλλειψη προσοχής (και ακόμα χειροτερα η αδιαφορία) που μπορει καποιος να δειξει ως προς κατι αξίας (οικονομικης συναισθηματικης ιστορικης κλπ κλπ) που ανηκει σε έναν αλλο ανθρωπο.
Αν κάποιος επιλέγει να μην προσέχει τα μουσικα του όργανα ειναι καθαρα επιλογη του, ωστόσο η εμπειρία μου έχει δείξει πως a little care everyday goes a long way... Δεν καθαρίζω με οδοντόβουρτσα το κενό αναμεσα στους μαγνήτες αλλα από την άλλη (πια) μου αρεζει να τα φροντίζω και να τα προσέχω...
Τι να πώ, υποθέτω ο μόνος τροπος να αντιμετωπίσεις την εντροπία είναι είτε να τα κιμιάσεις με καποιον euthanato ή να ενισχυεις το κλειστο καρμικό σου κύκλωμα με περισότερη τάξη... λίγη σε μεγαλυτερο ευρος ή ουσιαστικότερα αρκετη σε μικρότερο ευρος...
Anyways θανκς guys για τα tips...
Στείλτε κανα Link/info για τον Κακανιάρη... (θα δω και το site της Ric).
Filia !!!