Απόρω πως τώρα έπεσα στα μάτια σου αφού οι "πρακτιές μου είναι συνήθης". Να στο κάνω το ποστ και με παραθέσεις αν δεν μπορείς να καταλάβεις τη σειρά με την οποία απάντησα.
Φιλικά,
ο αναρχικός που κανονικά είναι φασίστας γιατί διαφωνεί με το σύστημα και οι πράξεις του "θα μπορούσαν να γίνουν και από φασίστες". Και προφανώς επαναστάτης με τα λεφτά του μπαμπα.
1) Πίστευα πως κάποια στιγμή θα ξεφύγεις απο αυτές τις πρακτικές (ειδικά αυτή των αυθαίρετων προσβλητικών συμπερασμάτων) αλλα απο τη στιγμή που κατάλαβα πως αυτό δε πρόκειται να συμβεί, έπεσες στα μάτια μου. Κρίμα γιατί πίστευα πως θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερες συζητήσεις μεταξύ μας μιας και γενικά είσαι μορφωμένο παιδί..
2) Εγώ έχω καταλάβει μια χαρά τι απάντησες.. αλλα ξέρω πως εδώ δε γράφεις για εμένα αλλα για τους υπόλοιπους και σε αυτούς θες να προπαγανδίσεις τις ιδέες σου μέσα απο μια μάχη εντυπωσεων με έναν "άντε να μην πω" σαν κι εμένα...
3) Όταν θες να αντιγράψεις το ύφος της απάντησής μου (αρκετά έξυπνο), φρόντισε να αναφέρεις πράγματα που ΕΧΩ πει για εσένα (όπως εγώ ανέφερα πράγματα που ΕΧΕΙΣ πει για εμένα σε αυτό εδώ το θέμα). Αλλιώς, παίρνεις μια καλή σου ιδέα και την πετάς στον κάδο...
Α! Επίσης, ο αναρχικός ΔΕΝ είναι απαραίτητα φασίστας. Όταν όμως προσπαθεί ως συντριπτική μειοψηφία μέσα απο κάθε είδους βίαιες, ανελεύθερες και συχνά τρομοκρατικές πρακτικές (απο χακάρισμα κρατικών ιστοσελίδων μέχρι μολότωφ σε μαγαζιά κλπ.) να επιβάλλει τη δική του θέληση στη συντριπτική πλειοψηφία, τότε μετατρέπεται σε φασίστα πρώτης τάξεως και παύει να διαφέρει απο τους "άλλους" φασίστες. Σόρρυ, αλλα δε μπορώ να το κάνω πιο απλό...