Παιδια...το περιστατικο δεν συμβαινει στην Ελλαδα αλλα στην Γερμανια... Δεν εχω κατι χειροπιαστο στο χερι μου για να τους Μυνησω... Αν το κατανγγειλω θα με βγαλουν ολοι τρελο γιατι δεν θελουν να βγει το πραγμα προς τα εξω! Οσο οι παθοντες τοσο και οι οικογενειες τους θελουν να το θαψουν το γεγονος οπως εκαναν απο την δεκαετια του 70... Και ειδικα για την Κοπελια που ειναι μεγαλη πια τωρα δεν θελει ουτε να το σκεπτεται... Αρκετα περασε με μακρυχρονιες Θεραπειες για να το ξεπερασει... ΕΙναι η επιλογη της και εγω δεν μπορω να κανω κατι αντιθετο απο την Θεληση της... Ελπιζω να με καταλαβαινετε...Το θεμα ειναι πολυ λεπτο αλλα και πολυπλοκο... Οσο για αυτο που εγραψες kkmspm για τα φωνητικα που ετρεχαν.,,, Ναι εχεις δικαιο... Και εγω το βλεπω ετσι και με τσαντιζει αφανταστα...Προσπαθησα να το φτιαξω ξαναγραφοντας του στιχους στο Μικροφωνο δεκαδες φορες αλλα δεν τα καταφερα... Ισως να μου λειπει η καταληλη Τεχνικη... Δεν ειμαι Τραγουδιστης και ουτε το εχω διδαχτει το...Αθλημα.... Αλλα δεν εχω καποιον να το τραγουδησει... Ετσι αναγκαζομαι και το γραφω εγω... Στο μικρο μερος που μενω οι Ελληνες και Ελληνιδες ειναι ειδος προς Εξαφανιση... Οι περισσοτεροι ειναι πια μεγαλης Ηληκιας και εχουν μεινει στην Εποχη του 60... Δεν ενδιαφερονται για τα Καλιτεχνικα....