Θωμά "απαράδεκτος", "ψεύτης", σε ποιόν ακριβώς μιλάς;
Παντως δεν φανταζομαι οτι μιλαω στο πρωθυπουργο της Βρετανιας ουτε στον πριγκιπα Καρολο??!!!
Ο Ανθρωπος που λεει ψεματα Ανδριανε...
έστω και αν αυτό σημαίνει ότι θα χάσω τη «μίζα» του Ντούκα (όπως με κατηγόρησες), ....λεγεται απλα ψευτης.
Και αν σου βαλω και αυτο...
αλλά κυρίως γιατί κάποια από τα σχόλια έφταναν στα όρια της συκοφαντικής δυσφήμισης, ενώ διαφαινόταν και η πιθανότητα παρεκτροπών. Ευτυχώς κάτι τέτοιο δεν έγινε μέχρι στιγμής και ελπίζω η συζήτηση να συνεχίσει έτσι....ψευτης και συκοφαντης.
Ο Απολλωνας Ανδριανε κινουμενος απο ταπεινα ελατηρια (γενικη αντιπαθεια λογω διαφορετικης ανθρωπινης ιδιοσυγκρασιας , και γω τον αντιπαθω, αλλα δεν το εδειξα ουτε δημοσια στο φορο ουτε και κατ ιδιαν) και χωρις να προσπαθησει να πληροφορηθει (που ειναι υποχρεωμενος σαν μοντερατορας να το κανει) εξαπολυει αφορισμους για τη συμπεριφορα μου στο φορο, και απειλει.
(Απολλωνα προσεξε που απειλησες)
Από τη στιγμή όμως που επιλέγεις να τις δημοσιοποιήσεις με αυτό τον τρόπο, εκεί επίσης υπάρχει πρόβλημα. Εκεί λοιπόν θα παρθούν μέτρα, θα διαγραφούν μηνύματα και αν συνεχιστεί η κατάσταση θα διαγραφούν και μέλη. Αν λοιπόν συνεχίσεις, θα υπάρξουν κυρώσεις. Τόσο απλά. Αν δεν σού αρέσει, γράψε σε άλλο forum.Ανδριανε, ξερεις γιατι ολα τα forum σημερα δεν πανε καλα?? Γιατι απο οταν ανακαλυφτηκε το fb τους πηρε ολη τη δουλεια με τις ομαδες που μπορεις εκει να δημιουργησεις, και να εχεις την ελευθερια σου να γραψεις οτι θελεις και οπως το θελεις και χωρις να φοβασαι να σε φιμωσει κανενας.
Μην προσπαθειτε να καθιερωσετε το δικο σας τροπο συμπεριφορας (αγγλοσαξωνικος και κρυοκωλος) σε ολα τα μελη του φορου.
Αποκαρδιωνετε τον κοσμο. Πχ αυτες οι φρασεις μου
μου εφαγε τη γκομενα
μου εφαγε ενα σωρο λεφτα
με γελασε και στα υλικα.
πουλαει τηλεφωνικα φυκια για μεταξωτες κορδελες
κουτοπονηρους βλαχους
χαμερπως ραθυμως και ραδιουργως
κλπ
Θεωρηθηκαν απο τον Απολλωνα σε προσωπικη επικοινωνια παρεκτροπη συμπεριφορας.
Εχετε καταλαβει που ζειτε ρε παιδια??
Τοση ευγενεια και τοσος καθωσπρεπισμος με οδηγει στο συμπερασμα οτι εσεις συνουσιαζεστε μονο για τεκνοποιηση.