Να πω την αλήθεια, θεωρώ ότι η αγορά του X3 Live είναι η καλύτερη που έχω κάνει ποτέ. Κι ας έδωσα το 6505+ 112. Για έναν τύπο που δε ζει από τη μουσική και που δεν έχει την πολυτέλεια να κουβαλάει 40-45 κιλά εξοπλισμό για κάθε live που παίζει, δε νομίζω ότι υπάρχει καλύτερη επιλογή από ένα καλό πολυεφέ. Direct στην κονσόλα στην πρόβα, direct στο live, monitor ή fx return στο σπίτι, άμεση πρόσβαση στα presets που χρησιμοποιείς, μικρό βάρος, καλός ήχος, όλα σε ένα.
Για να βρεις τον ήχο σου θέλει ψάξιμο, διάβασμα και πειραματισμό, αλλά είναι μια δουλειά που γίνεται μια φορά ή, έστω, όποτε θες να καλύψεις ανάγκη που ανακύπτει στην πορεία. Πλέον έχω τα 8 preset μου (4 για χρήση στο σπίτι και τα αντίστοιχα 4 για direct σύνδεση με PA σε πρόβες και live, προσαρμοσμένα ανάλογα) και καλύπτω καθαρό, ρυθμικό, δεύτερο ρυθμικό και lead. Ούτε χρειάζεται να σκέφτομαι τι καμπίνα και τι εξοπλισμό έχει το μέρος που θα παίξουμε, ούτε πώς θα χωρέσει εξοπλισμός 4 ατόμων σε ένα i20 αυτοκινητάκι. Και ο ήχος σταθερός και αμετάβλητος, δε χρωματίζεται.
Καλή η κάψα και το μεράκλωμα που προσφέρει η θέα του head+4x12 πχ, αλλά το θέμα είναι να καλύπτουμε και τις απαιτήσεις που πραγματικά έχουμε με το βέλτιστο τρόπο.
Όπως λέει κι ο Hot, θα σκορπίσεις λεφτά στο πέρασμα του χρόνου, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.