Αποστολέας Θέμα: OLP GUITAR!!  (Αναγνώστηκε 5732 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jimmy75

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
OLP GUITAR!!
« στις: 16/06/14, 16:01 »
Παιδια εχει αγορασει κανεις ποτε απο το συγκεκριμενο?
Ψαχνω αυτην την κιθαρα και δεν την βρισκω πουθενα αλλου..

http://www.aliexpress.com/item/by-Musicman-MM1F-electric-guitar-authentic-black-Special-sales-OLP/393164959.html

Αποσυνδεδεμένος kkmspm (φλουτσ)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Black Body Radiation
Απ: OLP GUITAR!!
« Απάντηση #1 στις: 16/06/14, 16:15 »
Το aliexpress δεν είναι Μαγαζί αλλά μεσαζοντας όπως το eBay. Ως εκ τούτου δεν μπορεί να δοθεί απάντηση ως προς την αξιοπιστία του. Ότι έχω πάρει από Αλί ήρθε κανονικά χωρίς πρόβλημα αλλά πάντα ψωνίζω απι πωλητή με καλό feedback.
Τώρα για την κιθάρα που θες μπορεί να μη την βρισκεις σαν olp γιατί έχει κλείσει το εργοστάσιο χρόνια τώρα αλλά θα την βρεις σαν sterling ax30- ax40 σε αρκετά μαγαζιά στην Ευρώπη.

Αποσυνδεδεμένος jimmy75

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: 16/06/14, 16:23 »
To ξερω οτι εχει κλεισει,
Η sterling υπαρχουν στον Θωμα στα 310 ευρω και εδω μιλαμε για 200.Δεν θελω να διαθεσω πολλα και αφου ειναι free shipping το σκεφτομαι.
Ειχα ακουσει μια πριν πολλα χρονια και για τα λεφτα της ηταν αξιολογη.

Αποσυνδεδεμένος jimmy75

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: 26/07/14, 17:05 »
Λοιπον παιδια σημερα μου ηρθε η κιθαρα,τελικα πηρα αυτην http://www.aliexpress.com/item/Good-sound-By-Musicman-MM-1F-Electric-Guitar-Electric-Guitar-OLP-guitar-free-shipping-cost/1579388429.html
Μου στοιχισε 163 ευρω.Δυστυχως στο σπιτι δεν εχω ενισχυτη παρα μονο το JamVox interface στο pc.
Αμεση συγκριση μπορω να κανω μονο με μια harley benton lp500 που θεωρειτε η πιο αξιοπρεπης κιθαρα της εταιριας αν και διαφορετικης φιλοσοφιας απο την OLP.
Ενα θα πω ημερα με την νυχτα!!!Αν και η κινεζια φαινεται φθηνοκατασκευη το playability ο ηχος η αισθηση ειναι το κατι αλλο,θα ελεγα οτι ξεπερνα και την ibanez rg 370 που εχω. Αισθηση μου εκανε οτι το τρεμολο δεν ξεκουρδιζει παρολα τα dives που εκανα.
Δεν την περιμενα τοσο καλη ειλικρινα αλλα επειδη ηθελα μια van halen replica και οικονομικα δεν με επαιρνε για παραπανω μια χαρα μου εκατσε.
Μπορει στο μελλον να βαλω και 2 seymour για να δω.Αυτα!!!

Αποσυνδεδεμένος modfori

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • less gain .. more grain!
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: 26/07/14, 17:29 »
με τελωνειο κτλ είχες κανένα θέμα? ή πέρασε στο ντούκου?

καλορίζικη και καλόπαιχτη παρεμπιπτόντως :)
Life is a lot like Blues,
it's Best when you Improvise!

Αποσυνδεδεμένος jimmy75

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: 26/07/14, 17:36 »
Τιποτα δεν πληρωσα.Να σκεφτεις οτι σημερα το πρωι εφτασε αεροδρομιο περασε τελωνειο και 10 το πρωι ηταν στα ελτα της περιοχης μου.
Δεν ξερω μηπως παιζει ρολο που οι κινεζοι ειχαν βαλει αυτοκολλητο σαν gift επανω :D

Αποσυνδεδεμένος modfori

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • less gain .. more grain!
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: 26/07/14, 17:41 »
πρέπει να'σουνα λίγο τυχερός  ;)

αυτή ζαχαρώνω 0:)
Life is a lot like Blues,
it's Best when you Improvise!

Αποσυνδεδεμένος jimmy75

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: 26/07/14, 18:08 »
Μου αρεσε και εμενα αλλα εχει scalloped frets και δεν τα μπορω!Γενικα εχει πολυ πραγμα.

Αποσυνδεδεμένος Μelexdy

• Θαμώνας
  • www.youtube.com/user/rurounisld?feature=mhee
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: 26/07/14, 23:24 »
Μια μεγαλη διαφορα αυτης κ της sterling sub ax 3 που βγαινει στα 330 απο θωμα ειναι οτι υπαρχει επιλογεας για μαγνητες 5 θεσεων.

Οι 2 θεσεις ειναι HB neck,bridge και οι αλλες 3 ειναι Single coil neck, neck+bridge SC,bridge SC.

Που πιστευω μετραει αρκετα. Επειδη εχω τη sub ax 3 πρεπει να πω οτι αν κ εχει καποια εμφανισιακα ελαττωματα αλλα παιζει αρκετα καλα. Κ ερχετε κ με  setup.

Παντως σα χρωματα ο τυπος εχει ενδιαφερον.
Sterling sub Ax3
yamaha fg 730

Αποσυνδεδεμένος Crusader3

• Περαστικός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: 23/08/14, 14:24 »
Είχα πετύχει μια OLP του ίδιου μοντέλου με την πρώτη που ανέβασε ο φίλος, σ'ενα μαγαζί στην πόλη μου σε χρώμα πορτοκαλο-κιτρινο. Την είχαν 400 ευρώ,αν θυμάμαι καλά(πάνε και τρία χρόνια από τότε).Σκεφτόμουν σοβαρά να την πάρω,μιας και τότε έπαιζα σ'ενα heavy metal γκρουπ και έγω είχα μια epiphone les paul και παίζαμε ως επι το πλείστον van halen και sabbath οπότε χρειαζομουν επειγόντως floyd rose. Τελικά δεν την πήρα λόγω της ταστιέρας ,η οποία είχε μια αίσθηση εντελώς φθηνής κιθάρας.Πολύ κακό ξύλο. >:( Με χάλαγε πολύ. Αν και είχε μια δυναμική στον ήχο,ούσα συνδεδεμένη σ'εναν marshall λαμπάτο εξαιρετικό που έδινε ρέστα...
Σωκράτης δὲ διὰ τὸ μεγαλύνειν ἑαυτὸν ἐν τῷ δικαστηρίῳ φθόνον ἐπαγόμενος μᾶλλον καταψηφίσασθαι ἑαυτοῦ ἐποίησε τοὺς δικαστάς.
Ξ.ΑΣ.32

Αποσυνδεδεμένος kkmspm (φλουτσ)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Black Body Radiation
« Απάντηση #10 στις: 24/08/14, 13:25 »
Πιστεύω πως περισσότερο ήταν κακοσεταρισμενο το όργανο. Δεν φταίνε τα ξυλα ;)

Αποσυνδεδεμένος Crusader3

• Περαστικός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: 27/08/14, 13:09 »
Πιστεύω πως περισσότερο ήταν κακοσεταρισμενο το όργανο. Δεν φταίνε τα ξυλα ;)
Όχι εννοώ ότι δεν είχε ωραία αίσθηση όταν έπιανες την ταστιέρα...
Σωκράτης δὲ διὰ τὸ μεγαλύνειν ἑαυτὸν ἐν τῷ δικαστηρίῳ φθόνον ἐπαγόμενος μᾶλλον καταψηφίσασθαι ἑαυτοῦ ἐποίησε τοὺς δικαστάς.
Ξ.ΑΣ.32