Να σας μεταφέρω τις θερμές ευχαριστίες της Κατερίνας.

Βραζίλη, μία που μου έδωσες πάσα σου παραθέτω την μεθοδολογία μου και κάποιες σκέψεις.
Η ηχογράφηση και η ποιότητα ήχου με 'χει απασχολήσει πολύ τον τελευταίο καιρό. Πλέον παρατηρώ ότι οποιαδήποτε επεξεργασία πάνω στο αρχικό σήμα έχει τίμημα στην πληροφορία και την διαύγεια της ηχογράφησης.
Γι αυτόν τον λόγο προσπαθώ να απασχολούμαι όσο περισσότερο γίνεται με το στήσιμο των μικροφώνων (χιλιοστό-χιλιοστό) στο κατάλληλο σημείο στον χώρο για να καταφέρω να έχω όσο πιο άρτια λήψη γίνεται, έτσι ώστε να χρειαστεί όσο το δυνατόν λιγότερο, ή καλύτερα καθόλου επεξεργασία.
Αυτή είναι και η μεθοδολογία άλλωστε η οποία διδασκόμαστε στο πανεπιστήμιο που σπουδάζω...
Στην συγκεκριμένη ηχογράφηση με τον φίλο μου τον Γιώργο χρησιμοποιήσαμε ότι είχαμε στα χέρια μας εκείνη την στιγμή, ένα καταγραφικό χαμηλομεσαίας κατηγορίας της tascam. Εξ ου και ο θόρυβος, καθώς για να έχουμε αρκετή αντήχηση έπρεπε να το τοποθετήσουμε αρκετά μέτρα μακρυά άρα και να ανεβάσουμε αρκετά την ευαισθησία των μικροφώνων.
Είναι πραγματικά πολύ γοητευτικός κόσμος ο κόσμος της ηχοληψίας και μία τέχνη η οποία δυστυχώς δεν είναι (ακόμα) τόσο αναγνωρισμένη όσο θα 'πρεπε.