Επειδή οι καιροί είναι ιδιαίτερα δύσκολοι για εμένα....
"
για δες καιρό που διάλεξα να θέλω μια κιθάρα,τώρα που έρχονται οι γιορτές, δεν έχω ούτε ..... δεκάρα" !!!!
αλλά το μεράκι-μεράκι....
κι αφού ξαφνικά έμεινα δίχως κιθάρα στο σπίτι,
αλλά με 2 παιδιά να ζητούν τα "αγιοβασιλειάτικα" τους δωράκια....
άφησα την λογική να με κυριεύσει και τελικά....
απέκτησα την OMM-ST!!!!
Έχετε όλοι δίκιο που προτείνατε την άλλη..., την "καλή"...
και πραγματικά δυσκολευτηκα να αφεθώ στην αγκαλιά της λογικής κι όχι του πάθους, αλλά παρηγόρησα τον εαυτό μου, επισημαίνοντάς του πως το "κάνω για τα παιδιά μου"!!!Λίγα λόγια για την κιθάρα:
Φαίνεται καλή κατασκευή, είναι "φτωχή' σε διακοσμητικά (αλλά δεν είναι άσχημη - βγάζει μια "αγνότητα" θα έλεγα....).
Μου κάνει εντύπωση πως βγάζει καθαρό και δυνατό ήχο, παρά το μικρό της σώμα αλλά είναι λίγο φανταχτερός και πιο πριμάτος απο ότι θα ήθελα.
Ο
σο παραμένεις γλυκός και απαλός μαζί της, τόσο πιο γλυκιά και αρμονική γίνεται, όταν όμως "αγριέψεις" τότε δείχνει πως της λείπει κάτι....Αυτά σαν πρώτες παρατηρήσεις (έπαιξα κανα μισάωρο μόνο, εχθές, στολίζοντας το "δέντρο" παράλληλα 
).
τέλος να αναφέρω και κάτι ακόμα:
https://www.musicstore.de/en_GR/EUR/Sigma-Guitars-OMR-21-SB-Sunburst-B-Stock/art-GIT0029731-000;pgid=tKGgYGs9oT9SRpncM5eSt5Bn0000ZusDlXuZ
Ευχαριστώ πολύ καταρχήν!!!
Εστειλα mail στο συγκεκριμένο κατάστημα ρωτώντας την κατάσταση της κιθάρας (καθώς είναι στοκ) και αφου η τιμή της ήταν δελεαστικότατη.
Μου απάντησε Ελληνας (!) και προς τιμήν του αλλά και της επιχειρήσεως, μου είπε ξεκάθαρα πως είναι χιλιοχρησιμοποιημένη , σε μέτρια-κακή κατάσταση και πως δεν επιδέχετε αλλαγής αν την επιλέξω.
Οφείλω λοιπόν να πω πως το musicstore.de professional GmbH πράγματι τιμά το "professional" που έχει στον τίτλο του!
Αυτά....
ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΑΘΕΣΑΤΕ.