Καλημέρες!
Είπα να ξανασχοληθώ με το πέρασμα της κιθάρας στον υπολογιστή μετά από κάποια χρόνια που το είχα αφήσει. Με Windows 10 πλέον, δοκίμασα να βάλω την παλιά μου E-MU 0204 (η οποία έπαιζε μια χαρά στο παλιό setup μου με Windows 7) και ενώ έχω εγκαταστήσει τους drivers που είχε μέσα το κουτί (μιας και η εταιρεία δεν έχει βγάλει κάτι πιο καινούριο και, μάλιστα, στο site τους, για την συγκεκριμένη κάρτα, έχει drivers ΜΟΝΟ για Mac) καθώς και τους τελευταίους Asio4All, αλλά αυτό που συμβαίνει είναι να "ακούει" για λίγο ο υπολογιστής και μετά να παγώνει. Κάνει, δηλαδή, έναν σταθερό ήχο σα βουητό και δεν ανταποκρίνεται.
Αυτό συμβαίνει και με Reaper αλλά και με Audacity και να αναφέρω πως το monitoring της ίδιας της κάρτας (όχι δηλαδή μέσω κάποιου software στον υπολογιστή αλλά hardwarικά) συνεχίζει να ανταποκρίνεται!
Δεν έχω δοκιμάσει πολλά πράγματα ακόμα αλλά μια ιδέα που μου έχει καρφωθεί είναι πως εκείνοι οι drivers δεν συνεργάζονται με τα 10. Δεν θα έπρεπε να δουλεύουν οι τελευταίοι Asio4All όμως? Που, όπως λέει στο site, δουλεύουν κανονικά με 10?
Ιδέες?