Αν θελεις αναλυσε μου που ακριβως ημουν επιθετικος. Ολοι εχουν δικαιωμα να εχουν και να λενε την γνωμη τους. Αυτο δεν σημαινει ομως οτι θα γινει και σεβαστη απαραιτητα. Ουτε οτι εχει υποχρεωση κανενας να νταντευει καποιον που αλλα του λες, αλλα καταλαβαινει, αλλα λεει. Και στην τελικη μεγαλα παιδια ειμαστε, αν θιχτηκε μπορει να το πει ο ιδιος
Θέλεις να κάνω παράθεση τα ποστ σου; Δε χρειάζεται νομίζω!
Πρώτα πρώτα, συμφωνώ με αυτά που λες εν μέρει, αν και είσαι υπερβολικός. Κιθάρα με hardtail προτείνω κι εγώ σε αρχάριο αν με ρωτήσει, για να έχει ένα θέμα λιγότερο να ασχολείται στην αρχή. Όμως δε θα πάθει και τίποτα με ένα floyd, απλά θα ταλαιπωρηθεί παραπάνω.
Δε νταντεύουμε κανέναν και όπως πολύ σωστά είπες δεν είναι απαραίτητο ότι όλες οι απόψεις είναι σωστές και σεβαστές. Όμως ο τρόπος που τα λέμε ο ένας στον άλλο μπορεί να φέρει εντάσεις, κάτι που προσπαθούμε να αποφεύγουμε εδώ μέσα όσο μπορούμε. Αυτό θέλω να σου εξηγήσω βασικά, επειδή βλέπω ότι είσαι λίγες μέρες εδώ. Αν ήταν άλλος στη θέση του Μήτσου-και του κάθε Μήτσου-μπορεί να είχαμε τσακωμούς, σβησίματα και να χαλάσει ένα ποστ ενός παιδιού που ψάχνει κιθάρα έτσι από το πουθενά.
Αυτά από έναν άνθρωπο που με τον saved συμφωνεί μόνο στην καλημέρα στις περισσότερες περιπτώσεις, από εκεί και πέρα κατά 99% θα σπάσουμε τα νεύρα ο ένας του άλλου, έχουμε φτάσει να γελάμε μ' αυτό. Για να μη μείνεις με την εντύπωση ότι κάνω το δικηγόρο κανενός.