ούτε έχω ακούσματα αφού δεν είμαι πληκτράς

Μαλιστα..μηπως δεν τρως σουβλακια, επειδη δεν εισαι σουβλατζης; Ή δεν χρησιμοποιεις την τουαλετα, επειδη δεν εισαι υπευθυνος πωλησης ειδων υγιεινης;

Καλα..δηλαδη για να καταλαβω..Στο σχολειο σου, εχετε ενα μαθημα που λεγεται Μπαροκ, και στο οποιο πρεπει να παρουσιασετε μια εργασια σε ενα δοσμενο μπασο..και εσυ αναφερεις οτι δεν εχεις την παιδεια για κατι τετοιο;

Ελπιζω τουλαχιστον να μην το πληρωνετε κιολας, γιατι στην αντιθετη περιπτωση, σας κοροϊδευουν κανονικα

Και αν αυτο ειναι μια εργασια που εγινε στο εκπληκτικο μαθημα της Μουσικης ( με το εξισου καταπληκτικα απαισιο βιβλιο ) που διδασκονται στα σχολεια, τοτε...με ποια λογικη σας εβαλε μια τετοια εργασια;

Παω να βρω τον κοντινοτερο τοιχο, να βαρεσω τη κεφαλα μου την αδεια, μπας και καταλαβω...

( ολα τα παραπανω ειναι ασχετα με τη μουσικη που εγραψες,ετσι; Αφορουν τη λογικη του κομματιου και οχι το ιδιο το κομματι

)
( και ασχετο νουμερο 2...στο επομενο μαθημα, δηλαδη του χρονου, ρωτα την αν μπορεις να κανεις μελετη για τη μουσικη δωματιου...να της γραψεις κανα αποσπασμα απο "ανακουφιση σε τουαλετα"

... )