Κοιταξε...δεν προσπαθώ να σε μειώσω η κατι τέτοιο...μαλλον γράφεις και παίζεις πολύ καλυτερα από μένα..απλα έιμαι λιγάκι αυστηρός κριτής και αυτό που ακούω λέω...δεν είπα ότι φταίνε τα πλήκτρα..αλλα η κιθάρα
..παντως..τηνκριτική αυτη την κανω για να σε ωθήσω να βελτιωθείς...αν δεν συμβαίνει, να μην ξαναγραψω κατι... 
Θα στρώσει το παίξιμο, είμαι σίγουρος. Είναι όμως και μεγάλο πράγμα να μπορεί να έχει κανείς την αίσθηση του tone και της ατμόσφαιρας. Χ'ερω άτομα που παίζουν παπάδες αλλά μυαλό δε βάζουν στο ζήτημα της παραγωγής. Τελικά το αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο από άτομα με μέτρια φρασεολογία στο παίξιμο και τέλεια εκτέλεση και δέσιμο. Αλλά, ενώ είναι σαφές πως έχεις δίκιο, υπάρχει δρόμος ακόμη για στρωτό και σωστό παίξιμο, εμένα κάτι μου λέει πως ο black sheep θα μάθει, και μάλιστα θα τελειοποιηθεί στο επίπεδο που θέλει να φτάσει. Κάποτε ένας φίλος μου shredder, ερχόμενος από συναυλία Brian Adams (όπου είχε πάει λόγω του ότι η κοπέλα του ήταν fan) μού ήρθε σα να είχε δει μπροστά του την αποκάλυψη λέγοντας το εξής: "μαλ*κα μου πολύ άσχετος από παίξιμο αυτός ο κιθαρίστας του Brian Adams, την απλή πεντατονική έπαιζε μόνο και κάνα δυό ακόρντα, αλλά τα 5 πράγματα που έπαιζε τα έπαιζε στην τρίχα και με τέλειο tone, και, πως να στο πω, ντρέπομαι, αλλά γούσταρα να τον ακούω..." Και από τότε ωρίμασε κι εκείνος πολύ σε tone και τέτοια ζητήματα, και έγραφε πράγματα που ήταν 100% σίγουρος πως θα τα έπαιζε.
Καλά κάνεις και του τα λες του black sheep, αλλά και το καλό να λέγεται... Άλλωστε από ένα feeling ξεκινούν όλα στη μουσική και εκεί φαίνεται πως τελειώνουν επίσης...